AKTUELNO

O udarnim dešavanjima u rijalitiju "Zadruga", u vezi sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, porazgovarali smo s njegovim ocem Zoranom.

Neviđenu buru u Beloj kući izazvalo je reperovo obraćanje roditeljima, kojima je besan zbog saznanja da ne podržavaju njegovu ljubav s Tarom Simov poručio da nemaju pravo da mu se mešaju u život i životne izbore, niti da se oglašavaju i da im je, ukoliko ga ne poslušaju, "bolje da on ne progovori", čime je otvorio pandorinu kutiju.

Foto: Instagram.com

Ša se potom cimerima u "Zadruzi" poverio o teškom odrastanju i odnosu s roditeljima, a mi smo kontaktirali njegovog oca Zorana Aleksića, koji je za Pink.rs prokomentarisao sinovljeva upozorenja da će progovoriti o svemu, što je izazvalo brojne kontroverze.

- Nenad je moje dete i nikada neću komentarisati njegove izjave u "Zadruzi" - uzdržan je bio Zoran, koji je ipak otvorio dušu o razvodu svog sina i sada već bivše snaje Ivane.

Foto: Instagram.com

Naime, danas je u Trećem osnovnom sudu u Beogradu i zvanično stavljena tačka na šestogodišnji brak Ivane i Nenada Aleksića, što je njegovom ocu Zoranu teško palo.

Foto: Instagram.com

Pa, sve ovo što se događa, jer sve pratim od početka, meni teško pada. Nenad je jedan dobar čovek, human i ovo što mu se dogodilo, iskreno, duša me boli - priznaje Zoran, koji nipošto nije želeo da komentariše Taru Simov, niti sve što se izdešavalo između nje i njegovog sina.

- Uz dužno poštovanje, to komentarisati neću - kratko i jasno poručio je Nenadov otac.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D. Tanasijević

#Ivana Aleksić

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov

#Zadruga

#Zoran Aleksić