AKTUELNO

Ceo dan slavi sa svojim prijateljicama!

Nakon sedam godina života sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, njegova, sada već bivša supruga Ivana, dobila je razrešnje na sudu. Brakorazvodna parnica odigrala se danas u Trećem osnovnom sudu u Beogradu, gde je Ivanu zastupao advokat. Ivana je podnela zahtev za razvod braka nakon što ju je Ša javno prevario sa diskvalifikovanom takmičarkom Tarom Simov u četvrtoj sezoni njagledanijeg rijalitija u regionu.

Foto: TV Pink Printscreen, Instagram

Ivani je prvi javno čestitao Vladimir Tomović, reperov rijaliti neprijatelj. On je Ivani posvetio stori na svom Instagram profilu, okačio njenu sliku i čestitao joj razvod braka.

Srećan razvod braka Ivani, njenoj porodici i svima koji slave - napisao je Tomović, koji je pored stavio narandžasto srce, koje njih dvoje koriste u prepiskama.

Foto: Instagram.com/_ivv_

Za naš portal se potom oglasio i Zoran Aleksić, Nenadov otac, koji je istakao da ga duša boli zbog svega što se izdešavalo između njegovog sina i sada već bivše snajke.

Pa, sve ovo što se događa, jer sve pratim od početka, meni teško pada. Nenad je jedan dobar čovek, human i ovo što mu se dogodilo, iskreno, duša me boli - priznao je Zoran.

Čuveni Kiza, kako ga Ša često oslovljava, nije želeo da komentariše Taru.

Foto: Instagram.com

Ivana je razvod braka proslavila u restoranu blizu Trećeg osnovnog suda, gde su joj drugarice priredile iznenađenje u vidu prelepog buketa cveća i flaše šampanjca.

Inače, Ivana je imala dogovor sa Ša da ne daje izjave za medije, a sada, kada se njihov brak završio, prvu izjavu dala je ekskluzivno za naš portal.

Foto: Instagram.com/_ivv_

Ivanu smo upitali za prve utiske posle razvoda.

Tek sam se razvela, sa drugaricama sam ceo dan, one su mi organizovale sve - ispričala nam je Ivana, koja još uvek sabira utiske, ali sa osmehom na licu.

Kako i dalje slavi sa svojim drugaricama, upitali smo je i da li joj je sada lakše kada je slobodna devojka.

Da li ti je pao kamen sa srca? - glasilo je pitanje.

Foto: Instagram.com/nenadaleksicsha

Jeste - odgovorila nam je Ivana.

Nama ostaje da ispratimo i kakva će biti Nenadova reakcija, kada bude saznao da je zvanično razveden.

Autor: D. Tanasijević / M. Popović

#Ivana Aleksić

#Nenad Aleksić Ša

#Zadruga

#Zadruga 4

#razvod braka