AKTUELNO

Tenzija se digla.

Kristijan Golubović se obrato Mišelu Gvozdenoviću u današnjoj emisiji "Izbor potrčka", povodom toga što mu je dao veliki budžet, posle svega što se desilo između njih.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi mangupi kada igramo fudbal, šta čuješ tokom fudbala? Kada mi neko ne da loptu, ja kažem: "J*bem ti dete", a kuma mi kaže: "Pa ti si to dete krstio". Priljateljstvo ne može da pukne zbog psovki. Ti si asocijalan tip, drugačiji si od ostalih, svi su primetili. Dao mi je veliki budžet da bi narod rekao da je dobar čovek, a ja loš - rekao je Kristijan Mišelu.
Moje mišljenje je da Mišel uopšte ne gotivi Kristijana, da ga nikad nije gotivio - smatrao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijan i Čorba su rekli za mene ružne stvari, ali su mi oni bili najbliži ovde... - pričao je Mišel.
Mišel, ti si tamo bio totalno zalutao, drugačiji svet, trebalo je ranije da izađeš možda. Kristijan bi ga više poštovao da mu je dao mali budžet nego veći - smatrao je Janjuš.
Ja sam rekao da će mi dati veliki, samo da bi pred narodom ispao dobar - dodao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Mišel dao 2.000 dinara, nije problem, Maji je dao 3.000... Ja Mišelu nijednu ružnu reč nisam rekao. Ja bih njemu dao srednji budžet što se tiče odnosa u poslednje vreme. A on je meni rekao kako ne može da veruje kako sam prešao preko nečega, a ja sam uzvratio, jer je on dao Kristijanu veliki posle onoga. Samo da bi kupio, ne mir, nego da bi se pokazao - smatrao je Janjuš.
Pokušaj da bude veći čovek od mene, ali samo pokušaj. Ja ga pljunuo tri puta u lice, mene neko da pljune tri puta... Ja bih mu dao 100 dinara za žvake... 50 dinara jer mu smrdi iz usta na pepeljaru, 50 dinara da pojača ujutru - dodao je Kristijan.
Ja mislim da to ne treba da se nastavlja, zato sam i dao, da bih kupio mir - priznao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.