AKTUELNO

Da li će vas neko iznenaditi?

Društvene mreže su odavno postale nezaobilazan deo naših života, a ako ne podelimo svaki deo našeg dana, kao da se nije ni desio. Takođe, ima onih koji ne mogu da zamisle dan a da ne isprate šta su njihove omiljene zvezde radile, pa su samim tim i poznate ličnosti najpraćenije na mrežama, a pogotovo na Instagramu.

Ovog puta vam donosimo listu najpraćenijih poznatih Srba i to onih koji imaju milion ili više pratilaca.

Foto: Pixabay.com

Poznati jutjuber Baka Prase izaziva pažnju svojim ponašanjem, neretko negativnu, ali bez obzira na sve, on ima veliki broj pratilaca na svim društvenim mrežama. Što se tiče Instagrama, on trenutno ima milion pratilaca koji svakodnevno gledaju šta radi.

Foto: Instagram.com/bakaprase

Pevačica Anastasija Ražnatović popularnost je stekla kao ćerka folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, a onda je počela da radi modne kampanje pre nego što se upustila u muzičke vode. Njene pesme su danas neke od najslušanijih u ovom regionu i šire, a milion pratilaca na Instagramu svakodnevno čeka da vidi šta će ona novo uraditi.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Još jedna pevačica našla se u "klubu milionera". U pitanju je bivša zadrugarka Teodora Džehverović, koja je popularnost stekla upravo u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga", gde je bila učesnica prve sezone. Teodora broji milionske preglede na Jutjubu, a što se tiče Instagrama, nju trenutno prati 1.1 milion ljudi. Ona je ulazak u klub milionera i proslavila, što je naišlo na osudu, kao što se desilo i kada je objavljeno da rođendanske čestitke naplaćuje 500 evra.

Foto: Jelena Simonović

Jedna od najvećih regionalnih zvezda Seka Aleksić takođe je u klubu milionera na Instagramu, a nju trenutno na ovoj mreži prati 1.4 miliona ljudi. Seka ima specifičan Instagram profil, koji obiluje fotkama iz njenog doma, sa porodicom, ali i putovanja, a ono što je mnogima zanimljivo jeste to što ona održava posebnu estetiku svog naloga, koja se mnogima dopada.

Foto: privatna arhiva

Bivša teniserka Ana Ivanović je zbog svog svetskog uspeha zaradila čak 1.5 miliona pratilaca na Instagramu, a već neko vreme se trudi da na svom nalogu promoviše zdrav život. Pored toga, ona neretko objavljuje slike sa suprugom i otkrije detalje iz njihovog doma koji su posebno zanimljivi.

Foto: Tanjug AP/Alastair Grant

Miloš Biković, jedan od najuspešnijih glumaca mlađe generacije, živi i radi na relaciji Srbija - Rusija, a tamo je izuzetno popularan, pa nije ni čudno što je zaradio skoro dva miliona pratilaca. Naime, njega trenutno prati 1.9 miliona ljudi, a nema sumnje da će ova cifra samo rasti, s obzirom da on nema nameru da stane kada su projekti u pitanju.

Foto: Instagram.com/bikovic

Fudbaler Luka Jović privlači posebnu pažnju javnosti zbog veze sa prelepom manekenkom Sofijom Milošević, sa kojom ima sina Alekseja. Ipak, Luka je zbog svog izgleda i ranije bio zanimljiv pripadnicama ženskog pola, a kako igra u inostranstvu, nije ni čudno što je došao do cifre od 2.1 miliona pratilaca.

Foto: Beta/Branislav Božić

Pevačica Dijana Rokvić, poznatija kao Didi J, jedna je od najpraćenijih domaćih ličnosti na Instagramu. Nju trenutno prati na ovoj mreži čak 2.5 miliona pratilaca, što je posebno važno zbog njene svetske karijere. Ona vredno radi na tome da se probije na američko tržište, što joj dobro ide, a nema sumnje da će ova brojka kod nje samo rasti.

Foto: Promo/Privatna arhiva

Očekivano, najpraćenija domaća ličnost jeste svakako Novak Đoković. Prvi teniser sveta ima čak 8.2 miliona pratilaca, koji iz dana u dan uživaju u njegovim avanturama. Novak, kog obožava ceo svet, objavljuje slike sa porodicom, sa turnira i sve ono što smatra da treba da podeli sa javnošću.

Foto: Tanjug AP/Christophe Ena

Autor: Nemanja Vujčić

#Anastasija Ražnatović

#Instagram

#Novak Đoković

#Seka Aleksić

#Teodora Džehverović