AKTUELNO

Novopečena pevačica uradila je nešto zbog čega je svi komentarišu.

Nekadašnja zvezda rijalitija i sadašnja pevačica Stanija Dobrojević prekinula je višemesečnu medijsku pauzu i vratila se u Srbiju gde je u nedelju premijerno prikazala dva nova spota, među kojima je i onaj za pesmu "Sveta Marija".

Foto: Promo

Pročitajte još... STANIJA PROGOVORILA O RATU SA PRIJOVIĆKOM, PA OTKRILA: Ja sam SVETICA, biću ŠEF DIPLOMATIJE! (FOTO)

Osim eksplicitnim tekstom pesme, o kojem se već danima priča, Stanija je uspela da na sebe skrene pažnju i provokativnim stajlingom. Bivša farmerka se na ekranizaciji svoje nove pesme pojavila u zanimljivim odevnim komadima, od kojih je najefektniji bio brushalter sastavljen od kristala.

Foto: Promo

Stanijine bujne grudi su, prema mišljenju mnogih muškaraca, odlično izgledale u ovom kristalnom vešu, a brojni fanovi pohvalili su pevačicu za inovativnost i kreativnost. Međutim, neosnovano.

Foto: Youtube

Naime, mnogo pre Stanije ovaj odevni komad ponela je popularna pevačica Edita Aradinović, frontmenka "Ministarki", koja je još u martu ove godine svojim kristalnim izgledom napravila pometnju na Instagramu i oduševila sve.

Pročitajte još... VEĆ IMA PLANOVE: Edita progovorila o UDAJI, a onda je otkrila OVO o dečku sa kojim se ne pojavljuje NIGDE! (FOTO)

Za sazliku od Stanije, koja je ovaj brushalter uklopila sa crnim kožnim helankama i u sado-mazo fazonu i korsetom u istoj boji, Edita je ponela zanimljiv i efektan džins, a kojoj bolje pristaju kristali na grudima procenite sami.

D. Tanasijević

#Edita Aradinović

#Ministarke

#Stanija Dobrojević

#pevačica

'