AKTUELNO

Ne može da podnese njegovo ponašanje!

Darko Lazić i Marina Gagić definitivno su stavili tačku na svoju vezu, a sve to je javnosti otkrila pevačeva, sada već bivša verenica.

Foto: Instagram.com

Kako smo već pisali jedan od razlog za krah njihove veze je bilo Darkovo ponašanje, pa i preterano blisko druženje sa javnosti nepoznatim ženama, a poslednjom fotografijom sa jahte, na kojoj pozira sa atraktivnom crnkom - izazvao je pravu buru.

- Ne znam da li odajem takav utisak ili ljudi jednostavno vole da pričaju da varam ženu. Slike jesu lepe, ali između mene i dotične devojke nije bilo ničega. Uživali smo u pauzi na snimanjima, ali stvarno ne mogu da zovem ljude redom i da im pričam. To je sve što mogu da kažem - poručio je Darko.

Podsetimo, Darko je nedavno izjavio da su on i Marina zakazali svadbu za 24. jun, međutim Gagićeva je sve to demantovala i istakla da su njih dvoje raskinuli veridbu, te da venčanja neće biti.

- Mi nismo ni zakazali svadbu da bismo je otkazali. Darko i ja ne živimo zajedno već sigurno 4 meseca. Razlozi su jasni. Smatram da mu ne priliči ovakvo ponašanje, ali Bože moj, njegov život, njegova stvar - rekla je Marina nakon što je pevač uslikan na jahti sa atraktivnim crnkama.

Foto: Instagram.com/darkolazicofficial, gagic_marina

Autor: M.M.

#Darko Lazić