AKTUELNO

Vratila izgled s početka karijere!

Ona je prva otvorila letnju sezonu nastupa na crnogorskom primorju nakon opravdane pauze, pevačica Goga Sekulić vredno je radila na novim projektima, ali i svom repertoaru uz koji se njena publika ludo zabavlja.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica ne gubi vreme, te je odmah po popuštanju epidemiološkim mera odlučila da snimi spot za pesmu ''Balkan bejbi'', koju je uradila u saradnji sa jednim nemačkim reperom.

Pesma je snimljena još u decembru prošle godine, ali pandemiju će imati tek ovog leta. Goga je za potrebe ovog spota doživela potpunu transformaciju, te se vratila u plavu boju kose, kakvu je imala na samom početku svoje karijere.

Foto: TV Pink Printscreen

Didžej je želeo da stupi sa mnom u kontakt i kada sam čula pesmu svidela mi se. To je to, pesmu su radili Džala i Buba. Ja sam uvek u svom fazonu. Pitaju me da li ću raditi balade, pa ako naleti neka kvalitetna što da ne, ali ja volim brže pesme, energične, to sam ja - kaže Goga.

Pevačica će ovo leto provesti radno, čemu se posebno raduje.

Foto: TV Pink Printscreen

Vrlo je posvećena svom sinu kog je dobila sa suprugom Urošem Domanovićem. Par živi na relaciji Bepgrad-Cirih, a zbog povratka noćnog života Goga će biti više odsutna u narednom periodu.

Kako drugim roditeljima, tako i meni. Kažem, na dan dva, ništa nije strašno, tu su bake i deke, on obožava da se igra sa njima. Svi su zadovoljni, ali ja jedva čekam da završim ovo snimanje i odem kod njega - dodala je Goga.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Goga Sekulić