AKTUELNO

Uoči same završnice najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu, članica žirija Maja Nikolić otvoreno je govorila o svom ocenjivanju, takmičarima "Pinkovih zvezda", ali i o brutalnim svađama sa Zoricom Brunclik i ostalim članovima žirija.

Već mesecima unazad svojim savetima pomažeš mladim talentima u "Pinkovim Zvezdama". Budući da se bliži superfinale, kakvi su tvoji utisci?

- Ponosna sam što smo imali najjaču sezonu sa najtalentovanijim pevačima i divnim mladim ljudima! Raduje me što smo odradili težak posao i odabrali 16 naljboljih za finale, a dalja odluka je na publici. Ja sam ponosna na sve takmičare, posle 4. kruga su uglavnom svi bili odlični. Srce mi je puno, iskreno sam iznenađena. Bravo za produkciju i odabir takmičara.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoj sistem glasanja u poslednjih nekoliko emisija doveo je do ludila tvoje kolege iz žirija, ali i brojne gledaoce kraj malih ekrana. Kako reaguješ na to?

- Iskreno, ne zanima mišljenje mojih kolega, bez obzira da li neke od njih poštujem ili ne. Svako od nas ima pravo na svoj sud i normalno je da su ukusi različiti, a na moje mišljenje retko ko može da utiče i u privatnom životu. Čvrsto stojim iza svojih favorita i apsolutno sam merodavna da procenim ko je buduća Pinkova zvezda jer se zahteva ne samo fantastično pevanje već i harizma i držanje na sceni i izgled, dakle ceo paket. Podsetiću mlađu publiku, imam 25 prvih nagrada na svim evropskim i svetskim festivalima, tako da sam i ja imala strog i pravičan žiri pred kojim sam pevala, da bih zapušila usta onima koji misle da treba imam isti ukus ili sluh ili mišljenje kao bilo koji član žirija. Ja uvek imam svoj stav koji niko ne moźe da poljulja, a u ocene i mišljenja svojih kolega se nikad nisam mešala.

Foto: Promo/Dejan Milićević

Smatraš li da si oštetila nekog kandidata, upropastila mu šansu za uspehom i slično?

Foto: TvPink Printscreen

- Apsolutno sam bila objektivna i mnogim takmičarima sam pomogla, možete ih pitati. Naravno da nikad nikog ne bih oštetila ni u privatnom źivotum a kamoli u takmičenju. Ako mislite na moj sud o Žarku, on je jednostavno u prethodne dve emisije bio tanak, slab sa intonacijom, falširao je i on to dobro zna jer smo pričali. Redovno je imao tremu iako mi je drag, okačila sam i njegovu sliku na svom Instagramu. Imao je večeri kada je briljirao, ali i loše trenutke. Onda kada je bio loš ja sam ga bodrila i pričala sa njim i zaista sam poslednja dva kruga glasala za njega na mišiće, da bi što duže ostao sa nama. Treba da radi na sebi i može da bude zaista odličan, želim mu da u sledećoj sezoni stigne do superfinala. Mirna mi je savest i uvek sam tu da posavetujem naše mlade pevače i srcem sam uz njih.

Kako si trpela napade ostalih kolega iz žirija, prvenstveno Zorice i Kemiša? U kakvom ste sad odnosu?

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još... RAT U PINKOVIM ZVEZDAMA! Maja UVREDILA Zoricu, Kemiš URLAO od besa! (FOTO)

- Ne smetaju mi nikakvi napadi niti verbalni konflikti sa Zoricom ili Kemišom jer je to sve deo šou programa. Do njihovog mišljenja mi apsolutno nije stalo i stvarno su mi nebitni jer oni nikad ne mogu da misle isto kao ja jer potičemo iz različitih branši i pritom sam i mnogo mlaša od njih - drugačije kriterijume imamo i drugačiji ukus.

Pisalo se i da si molitvama u studiju "isterivala đavola" iz Zorice. Jesi li uspela u tome?

- Svašta se pisalo, ali to je sve deo šou programa. Ako ste vi to tako doživeli, meni je to i smešno i simpatično (smeh). Privatno smo na:"Dobar dan" i uvek se fino javimo jedni drugima, jedino što ću dodati - moj sin Lazar voli da gleda Zoricu zbog njene boje kose i da je tražio da je čuje telefonom u pauzi jedne emisije. Meni je to simpatično jer na ukus i odabir mojih sinova apsolutno ne utičem, u mojoj kući vlada demokratija.

Foto: Promo/Dejan Milićević

Pročitajte još... SRAM TE BILO, MATORA! Maja Nikolić i Zorica Brunclik zaratile na KRV I NOŽ, pogledajte SNIMAK žestokog obračuna (VIDEO)

Dragana Mirković je bila meta napada jer, kako su mnogi pričali, ne sme da kaže svoje mišljenje i podilazi ukusu publike. Kakav je tvoj komentar?

-Ona je neko ko je ista osoba i privatno i pred kamerama. Poštujem je jer nema dva lica. Ima pravo na svoj stav i ocene i ko sam ja da bih Dragani nametala svoje mišljenje jer ne dozvoljavam da se neko meša u moj izbor, ocene, stav, ukus. Iskreno, volela bih da je bila malo stroža, ali verujem da je narod zavoleo Draganu baš zato što je emotivna i blaga, evo sve ove godine nije se promenila. Dakle, Gaga nije folirant.

Foto: Promo

Misliš li da će se, na kraju, sud publike poklopiti sa tvojim?

- Volela bih da pobedi najbolji. Za mene zaista ima pet-šest originalnih, ekstratalentovanih pevača i verujem da će publika sve to prepoznati. Takođe, verujem da publika više veruje mom ukusu jer se mladost, harizma, lepota i originalnost prepoznaju, a njih ne vole i ne mogu da podnesu samo iskompleksirani i zavidni ljudi, što se sve vidi na ekranu - zaključila je pevačica.

Foto: Promo/Dejan Milićević

D. Tanasijević

#Dragana Mirković

#Maja Nikolić

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Pinkove zvezde

#Svađa

#pevačica

'