AKTUELNO

Evo šta je istina!

Jedna od uspešnijih mladih pevačica, Edita Aradinović, se već neko vreme uspešno bavi muzikom, kao i njena starija sestra Indi, a često se u javnosti polemisalo u kakvim su njih dve odnosima.

Foto: TV Pink Printscreen

Nas dve smo u dobrim, normalnim odnosima. Primeri su razni, što se tiče odnosa između braće i sestara. Imam drugaricu koja je mnogo vezana za svoju sestru i čudim se čudima kako je moguće da ne može nijedan dan bez nje. Sa druge strane, imam prijatelje koji su u sasvim normalnim odnosima, ne patološkim, sa svojom braćom i sestrama – priča mlada pevačica.

Pevačica se dotakla i svog eventualnog učešća na prestižnom takmičenju "Pesme Evrovizije".

Volela bih da se ja tu nađem, ali to samo da se tako desi. Ja znam kako je to trnovit put, kroz svašta sam i ja prolazila i znam koja je to vrsta stresa. "Hurricane" su bile sve vreme nasmejane i sve je bila kao "šala, zabava", ali da se ne lažemo to je ozbiljan posao i ozbiljan stres – otkriva Edita.

Pevačica je nedavno boravila sa svojom koleginicom Tamarom Milutinović u velelepnom Dubaiju, pa je ovom prilikom otkrila kako se provela.

Bilo nam je super. Jedan kraćni odmor. Ja sam bila odlučna da negde otputujem i uzela sam kartu i rekla: "Ja idem i ne mogu nikoga da čekam", jer stvarno nije bila ni situacija za ljude, nisu bili u prilici. Doduše ja sam dole imala i prijatelje, pa mi je dosta toga bilo olakšano i onda sam pitala nju da li bi išla. Tamara se prvo nećkla, ali je na kraju krenula. Ja volim more.

Edita je progovorila i o svom emotivnom statusu.

Srećna sam u ljubavi. Ne znam da li je on pravi, ali sam zaljubljena i lepo mi je – otkriva pevačica za kraj.

Autor: P.R.

#Edita Aradinović

#Indira Indi Aradinović