AKTUELNO

Volela bih da dođe taj dan i da na tom koncertu uživamo kao što smo to radili prethodna dva puta – otkriva balkanska diva.

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je proslavila prvi rođendan unuka Željka, a period od njegovog rođenja do danas joj je, kako kaže, proleteo. Ona se u razgovoru za medije dotakla atkuelnih tema iz svog poslovnog i privatnog života, ali i otkriva kada će ponoviti spektakl na Ušću.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Svakodnevno imam upite kada će se održati “Ušće 3″… Kao što je poznato, volim da pre toga imam album koji će najaviti tako veliki koncert. S obzirom na to da album nemam, gledaću da sve spremim za sledeću godinu, kao što sam to već govorila. Volela bih da dođe taj dan i da na tom koncertu uživamo kao što smo to radili prethodna dva puta – otkriva balkanska diva.

Ceca se osvrnula i na nedavnu proslavu 1. rođendana svog unuka, Željka, i kako je vreme brzo prošlo otkad se on pridružio porodici Ražnatović.

Veoma brzo! Nismo se ni okrenuli, a godina je proletela. To je čudo. Uživali smo, i to je za sve nas u kući bio poseban doživljaj. Sve su to veoma lepi trenuci, koje ćemo svi da pamtimo – kaže Ceca.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Kako joj se ljubav desila u "doba korone", pevačica otkriva koliko joj je to pomoglo u odnosu sa svojim partnerom, Bogdanom Srejovićem.

Nema veze da li je korona ili ne, ne gledam na to na taj način. Oboje smo posvećeni jedno drugom i u tome uživamo svakog dana. Svako od nas ima svoje obaveze, a kada završimo sve sastanke, budemo zajedno – zaključuje Ražnatovićeva.

Foto: Instagram.com

Autor: P.R.

#Svetlana Ceca Ražnatović