AKTUELNO

Otkrila detalje iz njihovog života!

Pevačica Vesna Đogani se sinoć pojavila na reviji poznatog brenda "Steven Dockman", a ona je ovom prilikom porazgovala sa novinarom redakcija Pink.rs i otkrila nove detalje iz privatnog života.

Foto: TV Pink Printscreen

Vesna se na samom početku dotakla pandemije koronavirusa i da li su joj ovakvi događaji nedostajali.

Generalno nisam ni išla na neka dešavanja u gradu, jer nisam imala vremena. A sada zbog cele ove priče imam vremena, a Cviju ličnu poznajem, pa mi je bilo simpatično da ispoštujem ovaj događaj – otkriva pevačica na samom početku razgovara za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Na pitanje da li i ona planira da se pozabavi modom i pokrene svoj brend, Đoganijeva tu opciju nije skroz odbacila.

Ne, za sada ne, jer nemam ljude, nemam organizaciju, a on definitivno ima mnogo bolju organizaciju i ima ljude. Cvija je u ovom poslu jako dugo, tako da možda u nekoj budućnosti bude nešto, to su neke stvari koje se promenljive kod mene – kaže ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Popuštenja mera je u toku, pa su samim tim i nastupi krenuli, a Vesna otkriva na čemu trenutno radi.

Nastupi su počeli, a trenutno radim na izdavanju svojih trepavica i na snimanju novih pesama. Biće tu još nekih anagažmana što se tiče influenserskog života, tako da svašta nešto se dešava – otkriva Đoganijeva.

Vesna se dotakla i nedavnog skandala koji je izbio kada ju je Đole navodno prevario.

Sve se smirilo, sad je sve okej, to je to, situacija je super. Ružni komentari me ne dotiču, to je njihova stvar – završava Vesna za Pink.rs.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: P.R./M.M.

#Vesna Đogani

#Đole Đogani