AKTUELNO

Teško joj je.

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Milanu Jankoviću Čorbi.

Da li se kaješ što su zbog tebe raskinuli Kristijan i Kristina? - glasalo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo izneo svoje mišljenje, nemam zašto da se kajem, jer ne mislim da moje mišljenje može da utiče na njih - rekao je Čorba.
Nismo raskinuli zbog njega, ali da je mišljenje imalo uticaja, imalo je. Ali nije on kriv, nego mi. Gledaoci možda vide nešto što ja ne vidim... Ali i te kako vidim polomljeno srce sa mojim imenom - dodala je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam danas rekao, šta ona hoće, da Čorba promeni prvobitno mišljenje o njoj? Ispada da sam pokupio Careve i Čorbine otpatke... Drndala se, rekla mu da je s*ksi, otišla u krevet da se ljubi... Otišla u krevet čoveku i prekrila se do jagodica... Nakupile su se stvari... - poručio je Kristijan.
Kada su se one noći posvađali u kazinu, ja ne mogu sebi da zavaravam oči. Flertovala je sa obezbeđenjem, govorila da imaju lepe oči. Ona je super kao drugarica, sestra, ali kao žena... - pričao je Čorba.
Svako ovde imalo mudar mi je govorio da to nije za mene. Ja Ivanu nisam ostavio zbog Kristine. Desilo se sa njom. Ja sam mogao da je prevarim i sa Necom. Poenta je da nisam zbog nje. Ivana onakva kakva je vredi od najbolje žene sto puta... - dodao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Čorba kaže da nije uticao... Ako ja čujem nešto, to može da ima uticaj na moju odluku. Evo primera. Sada napadnemo svi Nenada da nije u pravu što je to uradio. On je uradio kontra svih. Isto tako, Kristijan je primio nju kao devojku, ali kontra braku... To je cela priča. Smatram da će njih dvoje teško podneti ovaj raskid - istakao je Mića.
Moje iskreno mišljenje je da se Kristini odmah svideo Kristijan. Znaš kako to ide, ideš na "ružniju prijateljicu". Tako je ona na Čorbu, jer je Kristijan bio nedostižan. Pogubila se u pijanstvu, završila sa mnom, imali smo dva poljupca, i meni je posle bilo neugodno - govorio je Car.
Da li bi ti bio sa devojkom koja je na prvo veče uradila sa mnom ono što je ona sa tobom? - pitao je Kristijan.
On bi bio, ali ti ne bi trebalo - ubacila se Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se iz dna duše kaje za sve što je uradila, a ne samo sa tobom i Čorbom. Promenila se - govorio je Kristijan.
Ali ja moram da kažem, ona se toliko promenila sa početka. Bolja je sada nego na početku. Mislim da ga voli, ali mislim da joj je on bio meta kada je ušla u pab. Čorba isto nije bio ravnodušan kada je završila ona tu noć sa mnom, proradila mu je averzija... - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.