AKTUELNO

Neće više ni da čuje za njega?!

Nakon što je Darko Lazić mesecima uveravao kako sebe tako i javnost da je i dalje sa Marinom i da će mu se ona vratiti, izgleda da je i on konačno prihvatio realnost i pomirio se s činjenicom da ga i Marina ostavila.

Foto: Instagram.com/darkolazicofficial, gagic_marina

Naime, pošto se razveo od pevačice Ane Sević, i uplovio u vezu sa verenicom Marinom Gagić mnogi su već tada komentarisali da ljubav između zanosne crnke i pevača Darka Lazića neće dugo potrajati. Marina je sada jednim potezom svima jasno stavila do znanja da od pomirenja nema ništa, te da je odlučila da definitivno stavi tačku na odnos sa Lazićem.

Naime, Gagićeva je otpratila oca svoga deteta sa Instagrama, ali i obrisala sve slike s njim, što ukazuje na to da je par definitivno odlučio da stavi tačku na svoj odnos.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, Marina je otkrila da više nije sa Lazićem. 

- Mi nismo ni zakazali svadbu da bismo je otkazali. Darko i ja ne živimo zajedno već sigurno četiri meseca. On je slobodan čovek, može da radi šta hoće. Razlozi su jasni. Smatram da mu ne priliči ovakvo ponašanje, ali Bože moj, njegov život, njegova stvar. Mislim da je krajnje vreme da se stavi tačka na ovo sve - rekla je Marina za Kurir.

Autor: M.K.