AKTUELNO

Otkriva i kroz šta je sve prošla sa ocem svog sina Stefana.

Košarkašica Milica Dabović nedavno je privukla veliku pažnju provoaktivnom fotografijom, gde je u prvi plan istakla zadnjicu u teksas šortsu, a na ramenima je nosila sina Stefana.

Ovaj njen potez je izazvao brojne negativne komentare, a košarkašica priznaje da ne mari za negativne reakcije ljudi.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

- Sada pokazujem sebe i ko zna kad ću opet. Kad ulaziš u četrdesetu, više nemaš prioritete da stavljaš slike. Živim sasvim drugačiji život. Nisam 15 godina izašla u diskoteku, a da ne pričam da nikada nisam popila ni kafu, ni alkohol, ni gazirano, ni popušila cigaru. Živim kao beba, sa svojim sinom. Idem u krevet u 11 i budim se u osam. Ponekad odem na večeru, kod drugarice, i sa sinom u igraonicu i parkić. To je moj život.

Dabovićeva je progovorila o teškom odrastanju i siromaštvu u kojem je živela.

Foto: Instagram.com

- Vrlo dobro znam kako je nemati. Moji roditelji su prodavali sve iz kuće da prehrane nas četvoro, nosila sam tri broja veće patike, znala samo za košarku i moj najbolji prijatelj bila je lopta. Imala sam i nemala, padala u dugove, drugi su me u to uvaljivali, uzimali mi... Ljudi nisu ni svesni kako sam živela, zato se i borim.

Inače, Milica je tokom pandemije zarađivala novac od prodaje polovnih stvari, a otkriva kroz šta je sve prošla sa ocem njenog sina Stefana.

- Godinu dana sam trpela Stefanovog oca. Ukrao mi je zlato, sve pare što sam zaradila, dečija kolica, odem u WC, a on odnese novčanik... To nije otac. Moj sin sa dve i po godine ne zna za oca. Kad bude čitao o njemu, biće mi zahvalan što sam ga spasla - rekla je Milica.

Autor: M.K.

#Milica Dabović