AKTUELNO

Posle onoga što je o njoj otkrila učiteljica, folk pevačica rešila je da se oglasi i zapuši usta svim dušebriznicima.

Pevačica Stojanka Novaković Stoja nije uspela da u roku završi osnovnu školu, pa je po odluci nastavnog osoblja bila primorana da prekine školovanje, a njena učeteljica nikad nije imala nijednu lepu reč da kaže za nju.

Foto: Andrej Nihil

Međtuim, Stoja joj se posle mnogo godina obratila putem društvenih mreža i razjasnila situaciju i samim tim otkrila zbog čega je napustila školu.

- Kao što svi znaju, moji roditelji, brat i ja bili smo jako siromašni, ali ponosni. I pošto nismo imali da na poklon nosimo kokoške, jaja, sir i slaninu, spadala sam među sirotu decu koja nažalost nisu bila omiljena. Međutim, sada sam beskrajno zahvalna svojoj razrednoj, gospođi Dobrili na svemu! Njenim ponašanjem, koje je i dan danas, vidim isto, probudila je u meni inat i neviđenu motivaciju da uspem i prevaziđem sve odlične đake, miljenike i bogate koji su bili punih ruku kokošaka, jaja i slanine. I uspela sam u tome - napisala je Stoja i dodala:

Foto: Printscreen

Pročitajte još:

NE MOŽE DA SE SMIRI: Umro poznati muzičar, Đus PLAČE KAO KIŠA! (FOTO)

- Istovremeno joj sve i opraštam, a svim prosvetnim radnicima savetujem da motivišu decu, ali da ih nadasve poštuju i nikad ne pričaju o njima loše, naročito posle više decenija, jer ipak su to njihovi đaci, jednom i zauvek.

Foto: Andrej Nihil

Autor: Pink.rs

#Stojanka Novaković Stoja

#učiteljica

'