AKTUELNO

Maske su pale!

Četvrtak veče rezervisan je za emisiju "Gledanje snimaka". Voditelj Milan Milošević došao je u Belu kuću, kako bi sa zadrugarima pogledao i prokomentarisao sve klipove koje im je Veliki šef pripremio.

Veče je odmah počelo turbuletno! Prvi snimak je zadrugarima pokazao kako Kristijan Golubović ponižava Kristinu Spalević, što je izazvalo burne rekacije zadrugara i svađe, a Kristina je završila i u suzama. Filip Car pokušao je da opravda Golubovićeve reči u odnosu sa Kristinom, pravdajući to emocijom, ali je i on dobio osudu od svojih cimera.

Nakon toga prikazan je snimak na kom Nenad Aleksić Ša i Filip Car pričaju o Mini Vrbaški i Tari Simov. Mina Vrbaški otkrila je da je reper hteo da se druži sa njom kako bi terao inat Tari, a Nataša Radan i Sanja Stanković su to i potvrdile. Jelena Batos, Nenadova bivša devojka, takođe je rekla da poznavajući njega u ovoj priči veruje Mini, isticajući da je on neko ko voli inat. Ša je naravno sve ovo negirao, a na kraju i ušao u konflikt sa Rialdom Karahasanović.

Prikazan je snimak Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića kako se svađaju na žurki. Stefan kaže da je zbog nje dobio titulu foliranta, a da su mnogo toga prošli i nije želeo previše da komentariše. Misica je objašnjavala da je njihova nova svađa počela još danas na pitanjima gledaoca, a na kraju je završila u suzama.

Stao sam za nju i dao sam poslednji atom snage, sa svima se svađam zobg nje, da bi mi ona rekla da sam je povredio i da sam folirant - komentarisao je Stefan.

Potom su zadrugari gledali snimak kako Fran Pujas sa Kenanom Tahirovićem priča o Pauli Hublin i njihovoj žestokoj svađi posle žurke. On si se opet žestoko posvađali za crnim stolom, ali i potvrdili da su u vezi i da se vole. Šta će se dalje dešavati ostaje da pratimo.

Snimak koji je izazvao najveću reakciju zadrugara i napravilo opštu pmetnju u Beloj kući, bio je prikaz svađe Milice Kemez i Bore Santane u kom ona optužuje Boru za nasilje. Došlo je do nove njihove svađe u kojoj je Bora najstrašnije vređao i psovao Milicu.

Sanja Stanković ušla je u žestoki sukob sa Kristijanom Golubovićem jer je prikazan snimak kako ona i Krstina Spalević pričaju o njemu, što je Golubovića razbesnelo. Njih dvoje su se najstrašnije izvređali, a Sanja je rekla da on sve žene naziva ku*vama, osim svoje.

Na sledećem snimku opet je glavni akter bila Sanja Stanković ali ovaj put sa Filipom Carem. Zadrugarima je prikazan njihov boravak u izolaciji i Filip koji Stankovićevu moli da se ljube. Kristijan Golubović prvi je komentarisao i nastavio svoj sukob sa Sanjom, a Filip je izneo šok detalje o Sanjinom boravku na jahti u Hrvatskoj.

U nerednom prilogu zadrugari su videli razgovor Sandre Rešić, Jovane Tomić Matore i Milice Kemez o intimnim pitanjim koje se Matora ustručava da postavi zbog Bore Santane. Matora je otkila da je Kemezova pecne s vremena na vreme. Paula Hublin je prokomentarisala da voli da se "sprda" sa Milicom na taj način i da joj je ona jedina lepa plavuša. Bora nije želeo da komentariše ovu temu, pod parolom da to više nije njegova devojka i da ga ne interesuju njene sklonosti.

Sledeći snimak izazvao je ovacije zadrugara! Nisu mogli da obuzdaju rekacije kada su videli kako Mina Vrbaški i Mišel Gvozdenović provode svoje noći u hotelu. Mišel se ceo zacrveno i uz smeh otišao od stola, a Matora nije mogla da sakrije oduševljenje.

Autor: A.N.

#Zadruga