AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Pre nekoliko dana Veliki šef iznenadio je kako zadrugare, tako i verne gledaoce najgledanijeg rijalitija na našim prostorima lepom vešću. Naime, zadrugari će imati priliku da se još jednom, poslednji put u četvrtoj sezoni Zadruge pokažu svoje talente na večerašnjoj ''Zadrugoviziji''.

Foto: Pink.rs

Pripreme su u punom jeku, a zadrugari su vrlo uzbuđeni zbog svojih nastupa predstojeće subotnje večeri.

GRUPE:

- KRISTIJAN I KRISTINA - MIŠEL, MILJANA I MINA - LEPI MIĆA I NADICA - SHA I JELENA - SANJA, CAR I ALEKSANDRA - MAJA I JANJUŠ - STEFAN I JOVANA - RIALDA, KENAN I MATORA - FRAN I PAULA - BORA, MILICA I NECA - NATAŠA, ERMINA I DRAGANA - SANDRA I MARKO - TEODORA I ČORBA

Na poslednjoj Zadrugoviziji u ovoj sezoni učesnici će se takmičiti u pevanju, a pobednika ovog takmičenja ce birati gledaoci, novinari i stručni žiri. Osim pevanja neophodno je da tokom izvođenja pokažu kreativnost. Veoma je važno da nastupi budu originalni i da svaku tačku obeleži lični pečat svake grupe. Zadrugari su sami birali pesme, ali tako da ih numera koju su odabrali asocira na Zadrugu i njihovo učešće u rijalitiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Večeras od 22 časa budite uz kanal televizije Pink i ne propustite još jednu spektakularnu ''Zadrugoviziju'' koja će sve ostaviti bez daha!

Autor: M.K.

#Zadrugovizija