AKTUELNO

Našla način za sve!

U toku su nominacije. Naredna koji nominuje je Mina Vrbaški:

O Filipu sam sve rekla već, sve što treba da se rešava rešavaće se negde druge. Nemamo komunikaciju. Nemamo nikakav odnos, ne vređamo se jer ne pričamo. Što se tiče Sanje, njoj sam sve rekla, i otkrila joj što sam to radila. Ona mene nije toliko vređala koliko sam ja nju. Ja sam uvek stajala na Matorinoj strani, i nju sam pokušavala da sklonim od Sanje. Imamo isto društvo, a ona mi je popustila neke stvari koje sam ja rekla, i moram priznati da je to lepo sa njene strane. Ja ću morati sa Matorom da popričam i to će se desiti u nedelju. Sanja i ja nismo bile dobre, ali sada smo to sredile napokon. Logično je da šaljem Filipa - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Car je jedan ženoholik, ima ružnu crtu kada nema crte. Njemu se brzo prelije časa, on pukne, ali znam da nije loš čovek. Sanja sa druge strane nema lošu dušu. Svi se mi pogubimo ovde, pogotovo kada je neko tu sa kim igramo sve više i više. Naše svađe su bile surove, imali smo taj zadruagrski odnos sada. Ja imam ružnu crtu u sebi i jako brzo planem, nisam ponosan na reči koje sam joj izgovorio. Meni je jako žao kada za neke izgovorim jako ružne stvari. Ostavljam Cara -- rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Biću jako kratak, svađao sam se i sa njim i sa njom. On je budala ona je malo pglu. ne verujem da je toliko poludela za njim. Čuvam njega, jer sa njom ne komuniciram - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga