AKTUELNO

Šok!

Zadrugari trenutno imaju porodični sastanak, a biraju po tri osobe koje su ih najviše razočarale.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko je mene razočarao, moram da navedem svog partnera, manje više zbog naših svađa. Samo zato što me je slagao. Druga osoba koja je lično mene razočarala je Čorba, zato što sam mu toliko verovala u reči kada je kritikovao neke stvari, tu ubrajam i Ša, i Janjuša. Ja sam se vodila time da nemam koga da razočaram, da imam sestru, da će me razumeti, ali sam razočarala osobe koje su mogli da mi pomognu. Vi imate majku, oca, ženu, decu, koga imate šta da razočarate. To su za mene Bora, Čorba i Kristijan - rekla je MIlica.
Za mene je to Ša, bili smo u odličnim odnosima, u Zadruzi 2, kada je bilo za Draganu Mitar, nisam ga vređala, nego sam iznosila mišljenje, a vaš problem je što vas istina vređa, pa vas istina boli, ja ničiju porodicu uvredila nisam, shvatila sam da je to toliko loše. Ponizio si ženu sa uličarkom! Kristijan me je razočarao, nisam verovala da čovek može da bude toliko loš, razočarala sam i samu sebe, jer sam toliko glupa ispala, da zbog svoje ljudske gluposti ne razmišljam unapred. Da odlazim do WC-a i da mu pričam neke stvari, to može samo debil! Treća osoba je Milica Kemez, koja je spomenula moje dete - ispričala je Miljana.

Milica se odmah usprotivila Miljani, te su obrnuli krug njihove već dobro poznate rasprave.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja smatram da šta god da sam izazvala tako neku stvar, ja sam se sklonila i krećem od sebe da u emotivnom statusu, ne znam pod kakvom tenzijom da sam, ja mogu da kažem nekad i opsujem. Ali on je prešao preko nekih stvari. Veruj mi da je meni - govorila je Jovana.
Nije tako uopšte, neću da kažem da lažeš, ali nije tako - izjavio je Karić.
Šta god da sam uradila, kurva nisam! Nadica je neko ko udara jako nisko, ko udara sitnim nekim sa strane, nažalost, to su ti receptori o kojima pričate! - odbrusila je Jovana.
Jovana ja sam ti najmanji problem! - poručila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga