AKTUELNO

Tenzija dostigla vrhunac!

U toku je porodični sastanak, a zadrugari biraju po tri osobe koje su ih najviše razočarale.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam razočaran u sve ljude, ja sam shvatio ovde neke svoje greške, ali ništa od ovih ljudi nisam naučio. U Matoru sam se razočarao, lično nemam, ali je ona znala koliko je bila teška situacija sa Sanjom i koliko je penila i bila plava i plakala, da ne dužim mnogo, ali onog momenta kada se ponovo približila Sanji, tu kada je sebi dozvolila to, da se napravi priča, da se ponovo oseća loše, tu me je razočarala, ali verujem da više neće. Što se tiče Bore, razočaran sam što nije mogao da se suzdrži da dečko od 19 godina uspe da ga isprovocira - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Najteže je kada se razočarate u sebe, ja sam se u sebe razočarala. Pa mislim da su se i moji prijatelji i porodica razočarali. U svakoj sezoni otkrijem nešto više o sebi. U ovoj sezoni više ni ne znam šta sam saznala. Navešću Matoru, neću ni da navodim zbog čega, druga osoba je Ša, neko koga sam smatrala zaista svojim prijateljem, a on je Tari govorio iza leđa da mi nismo nikakvi prijatelji i treća osoba je Ermina, to su tri osobe koje znam iz spoljnog sveta, koje su me najviše vređale - ispričala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene je to Mišel bila sam prijatelj, branila sam ga kada niko nije, jako teške reči su pale, uvrede, to se ne može zaboraviti. Sledeća osoba, to je ova sveža situacija koju imam sa Jelenom, ne kao ove prethodne, totalno je nebitna, ali sam se iznervirala. Ja sam ti se stvarno našla, negde sam prva prišla tebi - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mišel, smatrala sam ga čak i kada je otišao iz paba, nikada ga nisam ogovaral,a dok je bio tamo i kada su ga svi pljuvali, ja nisam nikada. Sledeća osoba koja me je razočarala, opravdano je bilo da dobijem neku reakciju od njega i da mi učini nešto loše je Kristijan - rekla je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Paulu, Ša i Filipa. Obojica su stariji od mene, i mislim da ovako, zbog toga kada uđu u neke sukobe sa starijim osobama, ne znaju to nekako normalno izbalansirati, eto samo iz tog razloga - poručio je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikog nije mogao da me razočara neko ko mi nije prijatelj i kome nisam pružio najveći deo sebe u nekom smislu, tri osobe su ovde mene da kažem povredile i razočarale, na prvom mestu Čorba, kada je naveo neke gluposti u dijalogu sa Teodorom. Njemu sam to, nijednom nismo ni razogarali o tome, to sam onako proklizao, on zna da je moja ćutnja jača od bilo kakve kritike. Ma šta god Ivana učinila prema meni, ja ovom prilikom koristim to da kažem za Ivanu, juče sam iskritikovao, ona je ipak najbolja majka i žena na svetu, ali mene nije razumela, zato nekad i kažem ružno i potkačim je, izvinjavam ti se Ivana, i to zbog nejnog ugleda. Treća osoba i najgora je Mišel, ja sam ga zaistao gledao kao prijatelja, i to je osoba kojoj ništa nisam tražio, a on je meni tražio puno toga i dao sam mu mnogo toga. Prijavili st eme, došla je policija juče ovde, potpisao sam prijavu, zbog koje prvog jula idem u tužilaštvo, zbog ugrožavanje bezbednosti! Zamislite te kukavice, koje tužakaju, to su najmizerniji ljudi, u kriminalu sam naučio da ako se k*rčiš, da ideš do kraja - ispričao je Kristijan.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga