AKTUELNO

Hoće li ostvariti ovo?

Naredni nastup na večerašnjoj "Zadrugoviziji", koja je ujedno i poslednja u ovoj sezoni, imali su Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić. Ovaj par odlučio je da se predstavi pesmom "Dva aviona". Njih dvoje su do pred sam nastup vežbali, kako bi se što bolje predstavili na sceni.

Foto: TV Pink Printscreen

Misica je na scenu izašla u dugoj crnoj haljini, dok je Stefan nosio odelo. Njihov nastup nije bio pun energije, a nisu se pokazali ni vokalno, kako ni jedno, ni drugo ne umeju da pevaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovanin i Stefanov nastup možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Nakon nastupa, usledili su komentari stručnog žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

U odnosu na prošlogošnju Zadrugoviziju, izbor mi se dopada. Misice, lisice... Svidelo mi, stvarno ste kao dva aviona - govorila je Stanija.
Toliko ste lepi, volela bih da sam vas gledala cele večeri. Lepo pevaš, baci se u te vode - istakla je Ljupka Stević.
Izgledate svetski, kao sa San Rema. Usijao mi se telefon od podrške, svi vas podržavaju. Vi ste par napravljen u raju! I od mene puna podrška. Svaka čast, kao sa svetskih modnih pista - rekao je Dejan Milićević.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, kako ste? Kako ste krenuli, ja navijam još jače. Samo tako nastavite, imate punu podršku od mene - poručila je Kija, čini se ironično.
Stvarno ste bili lepi večeras. Jovana, ja sam uživao, nisam znao da umeš da pogodiš ton... Zračite zajedno - rekao je Gastoz.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentare stručnog žirija možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs

#Jovana Ljubisavljević

#Stefan Karić

#Zadruga

#Zadruga 4

#Zadrugovizija