AKTUELNO

Ovo ne smete propustiti!

Kroz još jedno spektakularo izdanje emisije ''Premijera - Vikend specijal'' i ove nedelje u dobro poznatom terminu od 13:30 časova, vodiće vas čuveni popularni voditeljski dvojac Tijana Prica i Bojana Lazić, a premijerna ekipa pripremila je pregršt aktuelnih priča o poznatima koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Foto: Pink.rs/JELENA SIMONOVIĆ

Između brojnih poznatih ličnosti koje će reporet Nemanja Vujičić danas uživo širom prestonice inetrvjuisati, kao specijalana gošća ove kultne emisije biće i čuvena hitmejkerka Marina Tucaković.

Poznato je da se Marina godinama unazan bori sa opakim kancerom, a kako saznajemo stvari idu na bolje, te Marina i njeni najbliži nikako ne gube nadu i vrlo su optimistični kada je zdravlje poznate spisateljice u pitanju.

Foto: Andrej Nihil

Tucakovićeva će se danas uživo uključiti u program ''Premijera - Vikend specijala'' i u velikoj životnoj ispovesti otkriti kroz šta je sve prolazila tokom duge i teške borbe sa opakom bolešću.

Život, borbe, priznanja i najitimniji delovi iz karijere o kojima Marina do sada nije govorila, gledaćemo danas na televiziji ''Pink'', gde će u razgovoru sa Nemanjom Vujičićem u terminu od 15:20 časova Marina ogoliti dušu pred milionima gledalaca.

Foto: E-Stock

Autor: M.M.

#Marina Tucaković

#Premijera-Vikend specijal