AKTUELNO

Oborili sve rekorde!

Sinoć je održana poslednja spektakularna ''Zadrugovizija'' ove četvrte sezone rijalitija ''Zadruga'', na Pink televiziji.

Ekipa emisije ''Premijera'' našla se na licu mesta i donosi sve sočne detalje iza kulisa.

Kristijan i Kristina su me oduševili, čak se Kristijan potrudio da napravi neke mačeve što me posebno oduševilo - priča Gastoz

Foto: TV Pink Printscreen

Njeno žiriranje su svi čekali mesecima, a sada je Stanija Dobrojević progovorila o poznanstvu sa Kristinom Spalević.

Mnogo je toga što bih rekla, a da nisam. Pisali su mediji da poznajem Kristinu, ali ne, samo živi u mom bivšem stanu spletom okolnosti - priča Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Pobednica ''Zadruge 1'' oštro je komentarisala sinoćne nastupe, a sada je Kija Kockar ispred premijerne kamere progovorila o zadrugarima.

Ne volim da se uplićem pogotovo pred kraj, znam koliko nam je Zadrugovizija bila izduvni ventil. Naravno da nisam mogla da ostanem nema na Kristijanovo nasilje, reagovala sam na ono na šta se meni okrenuo želudac - dodal je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mu bila podrška s obzirom da je on samo sedeo. U ljubavi i u ratu je sve dozvoljeno i kada nismo zajedno naša ljubav je uvek tu, ali emocija se ne gasi preko noći. Janjuš konstantno ima potrebu da se pravda da bi ispao drugačiji u očima javnosti - govorila je Maja Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je bila genijalna, ona je jako zgodna i lepa, a Janjuš je bio fikus, tako i treba da ga otkači, da pusti da se sasuši taj fikus. Fran i Paula su mi bili fenomenalni, kao da pratim neki svetski šou - rekla je Ljupka Stević.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja i Janjuš su davno ispričana priča, to što oni rade, rade sami sebi - dodaje Kija Kockar.

Za kraj premijerna ekipa je popričala sa kontroverznim učesnikom ''Zadruge 4'', Nenadom Aleksićem Ša.

Uzbuđen sam jer ima ljudi koje poznajem u žiriju. Neće mi biti svejedno, ali uradiću ono najbolje što umem. Krivo mi je što sam upleo Kiju u svađu sa Nadicom, ali biću suzdržan. Probaću da odradim kako treba, ako isfušerim, ne zamerite - priča Nenad Aleksić Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Zadrugovizija