AKTUELNO

Nikada ranije nisu otvarali vrata svog doma!

Bogoljub i Milanka Karić konačno su otvorili su vrata svoje velelepne vile, i ugostili ekipu emisije ''Premijera - Vikend specijal''.

Ovom prilikom Bogoljub i Milanka su u razgovoru sa Nemanjom Vujičićem otkrili brojne detalje iz svog života.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi idemo često kod naših prijatelja u inostranstvo i oni kažu ako možete dođite bez dece, a ja kažem bez dece ne idemo nigde. Dečiji plač i smeh su najlepša muzika i najlepša pesma.

Na samom početkui osvrnuli su se na svoj dom i poreklo sa Kosova.

Mi smo stara srpska porodica, vekovima u Peći. Mi smo posleratna deca, znači željna svega. Živelo se skromno. Bio sam prošle nedelje, idem sad u nedelju ponovo tamo. Tata mi je pevao u crkvi u horu, mama i svi mi kao deca. Od malena smo imali jedan negativan naboj jer je tata napustio savez komunista, ali ostalo je da smo mi isključeni iz tog dela života.

Foto: TV Pink Printscreen

Milanka je ispred objektiva premijerne kamere otkrila kako je upoznala Bogoljuba.

To je bio sudbonosni trenutak. Drugarica me pozvala na koncert ''Plave zvezde''. Krenuli smo preko mosta, kad tamo Bogoljub glavni. Imao je dugu tršavu kosu, i pustio nas gratis unutra. Dugo me zavodio i osvajao. Moja mama je radila u narodnoj apoteci, i on priđe i kaže mojoj mami ''Bože kako vam je lepa ćerka'', a ona mu kaže ''Pusti ti moju ćerku ona je mlada.''. Na kraju su dozvolili da se zabavljamo javno - priča Milanka.

Bogoljub je svojevremeno Milanki posvetio i pesmu.

Ja sam prvi muškarac u peći koji je pušten da dođe u stan kod njih. Zamolili smo Zahara da na osnovu teksta koji sma napisao za Milanku, pretvori u melodiju i tako je nastala pesma od mene za nju - priča Bogoljub.

Foto: TV Pink Printscreen

Bogoljum priznaje da je Milanka njegova jedina i najveća ljubav.

Ona je moja jedina i najveća ljubav, ali sa njom nije jednostavno. Imamo sedmoro unučića, najmlađi je Bogoljub. Nismo imali dete iz arapskog sveta, i ja kažem Dani 'Daj molim te rodi dete u Emiratima', i Dana rodi dete u Dubaiju - priča Bogoljub.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Bogoljub Karić