AKTUELNO

Evo šta se dešava u njenom životu.

Nakon što je oko dve nedelje provela u bolnici zbog unutrašnjeg krvarenja, pevačica Slađana Milošević otkrila je da veruje da će se potpuno oporaviti i vratiti nastupima, komponovanju i snimanju. Kako navodi, muzičari su suptilna bića sa teškim poslovima, zbog čega su im životi često ugroženi.

Aleksandra Slađana Milošević je imala unutrašnje krvarenje, te joj je ukazana hitna lekarska pomoć u Urgentnom centru Srbije, nakon čega su lekari odlučili da je zadrže u bolnici jer joj se stanje naglo pogoršalo. Kako je otkrila, bori se i zdravstveno stanje joj je svaki dan sve bolje, a optimizam i vedar duh ne napuštaju je ni kada su dani teški.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dve nedelje sam boravila u bolnici. Primam propisanu terapiju, nadam se oporavku. Stanje se lagano popravlja i nadam se da će se uzlazna faza nastaviti. Poznata sam po frazi da “predaja nije opcija”. Budući koraci zavise od reakcije mog organizma na terapiju, koja se dnevno adaptira. Stručni i izvanredni tim lekara Prve hirurške bolnice je studiozan i očekujem da ćemo u naredna dva meseca postići uspeh i oporavak. Započela sam i kućno lečenje - ističe Slađana.

Ova umetnica ističe i da nema nameru da se odrekne muzike i stvaranja, i pored stresa i napora koje oni sa sobom nose.

- Bolesti muzičara su česte. Mi smo suptilna bića, koja rade teške poslove. Zato su nam i životi često ugroženi. Tu su fizički napori, stres, putovanja, nastupi... Iza sebe imam dugu karijeru koju do kraja života neću napuštati. Profesionalni sam i školovani umetnik, kompozitor, tekstopisac, instrumentalista, vokalista, literarni stvaralac - priča Slađana i dodaje:

- Moje opredeljenje je životno i nisam u stvaralaštvu radi površnih stvari kao što su popularnost i novac. Ne nameravam da odustanem od bilo čega. Komponovanje, snimanje, nastupi pred publikom biće nastavljeni. Treba samo više vremena da se zdravstvena situacija popravi.

Slađana je otkrila da je u bolnici testirana i na koronavirus, kao i da je rezultat bio negativan.

Foto: TV Pink Printscreen

POVUKLA SVEDOČENJE PROTIV BIVŠEG

Suđenje I. S., partneru Slađane Milošević, brzo je završeno usled Slađaninih zdravstvenih problema. Naime, Slađana je puštena sa bolničkog lečenja na 24 sata zbog lične želje da prisustvuje ročištu. Na zahtev koji je izneo njen pravni zastupnik, Slađana je promenila status i umesto zaštićenog, dobila status privilegovanog svedoka vanbračne zajednice. U ovom svojstvu ona je povukla svoje prethodno svedočenje i time onemogućila da se njeno svedočenje nadalje koristi na sudu, u svrhu dokazivanja partnerove krivice. Na pitanje da li je ovo znak da će se pomiriti, ona je rekla sledeće:

- Reći ću samo ovo, falinka zakona u ovoj oblasti zakonodavstva je da čak i ako partneri žele da prekinu spor, izglade svoj odnos, prekinu neprijateljstva, to ne mogu učiniti jer jedna strana mora biti kriva. Smatram da se time ugrožava pravo na slobodnu volju građanina, koga pravni sistem primorava na nastavak konflikta, umesto da podstiče mir i dobru volju. Ova falinka može biti veoma opasna, ne samo po partnere, po njihovo poslovno okruženje i životne planove, već i po decu, ako ih ima, jer se proces i neprijateljstva prinudno nastavljaju godinama.

Autor: N.V.