AKTUELNO

Teško mu je!

Naredni zadrugar sa kojim je voditelj Darko Tanasijević obavio intervju bio je Marko Janjušević Janjuš, koji se već nekoliko dana ne oseća dobro, zbog toga što mu je bivša supruga poslala tužbu, jer želi da promeni dogovor o starateljstvu koji imaju.

U kakvom ste odnosu Maja i ti, šta je sa emocijama, šta je sa planovima? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Normalan neki odnos. Ja sam poslednja dva dana u nekoj lošoj fazi. Kako se bliži kraj, nervozniji sam. Neću da krivim nikog drugog, samo sebe... Ja sam prošle, a i ove godine imao suočavanje sa surpugom zbog svih stvari koje su se dešavale, a ove poslednja dva, tri meseca nisu dobre... To me jede. Dugo sam odsutan od ćerke, nisu ovo dobre stvari koje su se desile, zato sam nervozan. Čeka me dosta stvari koje neće biti ni jednostavne, ni lake... Ni da opravdam, ni da dokažem... - odgovorio je Janjuš.
Poremetila te je ta tužba od bivše supruge, tada si doneo odluku da se distanciraš od Maje. Šta ti se vrzma po glavi? - pitao je Darko.
Jeste me to poremetilo. Ja od Maje ovde ne mogu da se odvojim, a ispalo bi i da je ostavljam. Ona ne može da ukapira neke stvari. Neko priča da se namerno perem. Ne, kako god da okrenem, naš odnos nije dobar. Nismo jedno za drugo. Ne znam šta je ovo... A ona ne odustaje, hoće da budemo zajedno... Ne znam, da li da nađe nekog drugog napolju ili da popriča sa svojima... Ona neće odustati, samo razmišlja kako će da bude sa mnom. Priča da nikad neće praviti sr*nja, da je shvatila zbog čega mi je pravila sve ovo - pričao je bivši košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Krunu najviše na svetu volim, greške koje sam napravio u emotivnom smislu ovde, su možda povredile i nju, tako razmišljam i to me je stiglo. Ja sam govorio da mislim da me ona više ne voli, Sandra je probala da me uteši. Kad god sednem da pušim sam, razmišljam gde je ona, kako je... Dosta mi pune glavu ovde, da su deca surova, da će je komentarisati. Kao znaš kakva su deca, kako će to da bude... Tri godine sam bez nje... Kako se bliži kraj rijalitija, osoba shvati koliko je grešaka napravila. To je tako. Da je Majin i moj odnos normalan, ne bi toliko smetao... Ovaj odnos je loš, jedva čekam da se završi ovo. Teško mi je da je gledam kako plače, ne znam šta da radim sa njom - govorio je Janjuš.
Šta ste vi sad? Jeste li u vezi? - pitao je Darko.
Korigovali smo ponašanje, to je Maja, ali ja sam sam kriv, sam sam odabrao. Sam sebe ću da krivim, stvarno tako mislim. To nije pranje. Ja sam kriv - odgovorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Janjuš

#Maja Marinković