AKTUELNO

Ne želi probleme!

Naredni sagovornik voditelja Darka Tanasijevića u Šiša baru bio je Mišel Gvozdenović, jedan od pobednika sinoćne "Zadrugovizije".

Prijatno sam iznenađen, nisam to očekivao, velika je konkurencija bila. Potrudio sam se. Ostao sam i ja u čudu kad sam zaboravio tekst, Miljana je prišla i uštinula me. Šta znam, kraj 40. nedelje, malo mi je i napeto ovde, zatvoren prostor, ide mi se polako kući, umoran sam od svega. Dugo je. Zahvalio bih se svima koji su glasali za nas, nastup je bio korektan, ni Mina, ni Miljana nisu pevačice. Čim je narod glasao, znači da su zadovoljni. Neizmerno hvala na podršci - rekao je Mišel na početku.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko je ova Zadrugovizija uticala na promenu odnosa tebe i Miljane? Ne razdvajate se, šta se tu dešava? - pitao je Darko.
Ona je i pre koristila situacije da mi priđe. Više mi se ni sa kim ne svađa. Ona zna da bude u trenucima normalna, pa da baci kosku. Rekao sam joj, kad se normalno ponaša, možemo najnormalnije da pričamo. Neke stvari ne mogu da se zaborave, ali možemo pred kraj da spustimo lopte. Imaćemo najnormalniju zadrugarsku komunikaciju. Nećemo da se družimo, da budemo BFFS, to bi bilo bolesno... Ja znam Miljanu, ima nagle promene raspoloženja - odgovorio je pevač.
Da li osećaš da se zaljubila u tebe? - pitao je Tanasijević.
Miljana je takva, zeza se, priča danas jedno, sutra drugo... Trči mi u zagrljaj juče, ja kao hajde, neće mi ruke otpasti. Ali nema ništa od toga da joj budem drug, a kamoli prijatelj... - govorio je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakvo mišljenje imaš o Kristijanu i koliko te tišti to što ćete neke stvari morati da rešavate posle Zadruge? - pitao je Darko.
Ja stvarno nikoga ne mrzim, pa ni Kristijana. Proveli smo toliko vremena u pabu, ali neke stvari stvarno nisu u redu. Hajde te uvrede, da sam egoista. Ali da mi kaže da smrdim, ja sam javna ličnost. Nikog ne bih toliko nisko udarao, da se ide do te granice da se neko ponizi. Nikad nisam doživeo da je neko pomislio da me pljune, to je bilo baš odvratno... Dobro sam se iskulirao u tom trenutku. Ne želim probleme, sukobe. Povredilo me je što mi je pominjao porodicu, za porodicu ginem. Juče je bio neki niz uvreda, ne bih dalje da zalazim u neke svađe i rasprave. Ja ne znam šta se napolju dešava, on je igrom slučaja izlazio. Nijedan roditelj ne bi voleo da vidi da je njegovo dete ponižavano, pljuvano, čak je i pretio. Verujem da je zato moja porodica odlučila da ga tuži. Mora da shvati i da stavi sebe u tu kožu. Kako bi njegovi reagovali da je obrnuto? Ne plašim se njegovih pretnji da neću pevati posle Zadruge, tada sam burno reagovao. Borio sam se tolike godine, došao iz inostranstva, pa da mi neko tako kaže. Na moju karijeru niko ne može da udara. Ali izaziva mi nemir. Osećam se loše i jako uvređeno. Ima tih neki tužbi, voleo bih da mi saznam o čemu se radi, zašta je tužen. Porodicu bih zamolio da se povuku sve tužbe, ja se bavim muzikom, kada izađem odavde, neću ni sa kim da se bakćem. Ne bih voleo da moram da se okrećem na ulici, da vidim ko ide za mnom. Neka povuku tužbe, ne želim da boravim po sudovima, da isteravam pravdu, jer pravde nema. Hoću da nastavim sa karijerom. Hajde da spustimo te lopte... Zamolio bih ih da to urade - govorio je Gvozdenović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi komentarišu da se njegovo ophođenje prema tebi promenilo od kada si pre nekoliko meseci pobedio prvi put na Zadrugoviziji. Kako je reagovao prošle noći? - pitao je Darko.
Nisam primetio ništa, nemam nikakvih dodirnih tačaka. Meni je odvratno kada on ponižava ljude, toliko ružnih reči, stvari koje iznosi, da bi sebe srozao, a druge uzdigao... Ne razumem - odgovorio je Mišel.
Kako ti se čini njegovo ophođenje prema ženama, počevši od Kristine? - pitao je Tanasijević.
Ne bih da ulazim u to, vidim da funckionišu i dalje... Njoj to ne smeta, čim i dalje ima isti odnos. Ali mnogo je ružno za neku ženu reći da je k, da neke devojke podseća na prošlost. Ružno je nisko toliko vređati. On nema granicu kada je to u pitanju, on je takav... Tako funkcioniše. Vidim da se pokaje nekad i izvini, nisam video da je imao potrebu da se meni izvini - govorio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Miljana Kulić

#Mina Vrbaški

#Mišel Gvozdenović