AKTUELNO

Ovo će promeniti tok rijalitija!

Voditelj Darko Tanasijević je večeras porazgovarao i sa Miljanom Kulić, jednom od pobednica sinoćne "Zadrugovizije".

Pre svega, čestitam na pobedi na Zadrugoviziji sa Minom i Mišelom. Kakvi su tvoji utisci? - pitao je Darko.
Hvala svima koji su glasali za Mišela i mene, minus Mina. Kakva Mina, šta da kažem... Zabezeknuta sam, znam da imam veliku podršku, očekivala sam pobedu, ali ne mogu da opišem taj osećaj... Kada smo dobili pismo da ćemo nastupiti zajedno malo smo se sporečkali oko izbora. Ja sam htela ovu pobedničku pesmu, a on sa Minom da peva "Opasno me radiš". Dosta više glupiranja. Sada pričamo nas dvoje, kada nije on tu, dosadno mi je - odgovorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Budi ti emocije? - nastavio je Darko.
Budi u meni da se šalimo, naravno, i da provodimo vreme. Mnogo mi je prijatno u njegovom društvu. Imao je pogrešno mišljenje o meni, mislim da sam ga razuverila. Malopre me je pitao da li sam gladna, mene je bilo sramota da kažem da jesam. Hteo je da mi spremi, a ja sam bila mrtva gladna, posle sam morala da uzmem od Jelene paštetu. Ja sam sramežljiva malo... U tom odnosu jesam sramežljiva. To je zbog situacije koja je bila napolju. Ušao je sa tim stavom, trebalo je na to da gleda kao na mladost ludost. Trebalo je da pričamo o svemu, pevamo, da radimo sve... Sve što rade zadrugari... - odgovorila je Kulićeva.
Kakva su tvoja osećanja i emocije? - pitao je Tanasijević.
Imam neopisivu želju da provodim vreme sa njim, htela sam da pitam Velikog šefa da odem u hotel i da kažem: "Mišo, tužna sam, plašim se". A on kada me pita što, ja da mu kažem: "Samoće". To sam mu pevala, kao i onu od Jelene Vučković: "Mišu moj". On je dobar čovek, ja sam dobra, samo smo se pogrešno razumeli. Posle Zadruge biću njegov gost, on će pevati na Željkovom rođendanu. Moj poziv se ne odbija, iako sam na blok listi, odblokiraće me. Nadam se da ćemo biti zajedno... gosti u emisiji, posle toga ćemo piti koktel. Sve na svoje dođe - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitaću te nešto direktno. Da li smeš da gledaocima kažeš ono što si mi šapnula sinoć? - pitao je Darko.
Ne, ni slučajno. Ja tebe ne gledam kao voditelja, vezana sam za sve vas, kada ti kažem nešto, želim da ostane među nama. Nemoj, molim te, da me blamiraš i brukaš - odgovorila je Kulićeva.
Ja ću otkriti. Ti si mi prišla sinoć i rekla da su ponovo počele da ti se javljaju emocije i da si se zaljubila - otkrio je Tanasijević.
Jao, Darko, jesam zaljubljena. To se desilo otkako je počeo da se ponaša lepo prema meni. Svi znaju ko je Mina, on njoj ništa ne znači. Spojio nas je i Kristijan. Sve i svašta nam je izgovorio. Zmaj od Kraljeva, zmaj od robije, toliko odvratan čovek. Duša me boli kada Mišela neko vređa. On je Mini još jedan u nizu, Minu ne zanima... Šta da radim... Plašim se da ću ga ponovo izgubiti i oterati od sebe ako mu to priznam. S*ks ne bih imala nikad više u rijalitiju, ali pokušaću da provodim vreme sa njim, da mu pokažem da sam se unormalila. Vidim i ja neke stvari... Daje i on meni signale. Malopre je otišao kada sam pričala o bivšima. Biću Mišelova devojka pošto-poto, to je moj moto - istakla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Miljana Kulić

#Mišel Gvozdenović