AKTUELNO

Da li ste znali?

Iskusna publika kraj malih ekrana dobro poznaje legendarne glumice Svetlanu Bojković i Vesnu Čipčić, ali malo ko od njih zna da njih dve osim što su koleginice, spaja posebna veza.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne samo da su njih dve velike prijateljice iza scene, nego su i dvostruke kume. Naime, Svetlana je krstila i venčala Vesnu sa bivšim suprugom, glumcem i rediteljem Aleksandrom Alačom, sa kojim ima ćerku Aleksandru Anju i sina Ivana Alača.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- U glumačkom svetu ima iskrenih prijateljstava, umetnici se međusobno dublje i bolje razumeju. Verujem da kod onih pravih izostaju sujeta i zavist, sve što "zagađuje" dobre odnose. Takva prijateljstva postala su još vrednija u doba kada se sve svodi na "simbiozu", računicu, kalkulaciju. Družim se s mojom kumom Vesnom, Gordanom Janjić iz Narodnog pozorišta, Brankicom Vasović, Cisanom Murisidze - istakla je svojevremeno Bojkovićeva za domaće medije.

Kćerke slavnih glumica, koje u profesionalnom smislu idu stazama poznatih majki, takođe su bliske, a javnost je svojevremeno oduševila fotografija majki i kćerki kako uživaju u noćnom provodu. Uz Cecu i Vesnu su bile mezimice Anja Alač i Katarina Žutić.

Autor: N.V.