AKTUELNO

Uopšte joj se ne dopada ćerkin poslednji potez!

Miljana Kulić je imala je burnu nedelju u "Zadruzi" nakon perioda mira, a danas je sve eskaliralo. Kulićeva je u subotu na "Zadrugoviziji" nastupala sa Mišelom Gvozdenovićem i Minom Vrbaški, a ovaj nastup doneo im je pobedu, i to ni manje ni više, nego putem SMS glasova, što mnogi smatraju glavnom nagradom na ovom spektakularnom takmičenju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj nastup i pripreme zbližile su Miljanu i Mišela, a ona se poverila voditelju Darku Tanasijeviću i priznala mu da se ponovo zaljubila u pevača, koji je počeo da joj posvećuje pažnju. Međutim, njena sreća je bila kratkog daha. Naime, Mišel je danas poručio Kulićevoj da ne želi čak ni da se druži sa njom, zbog čega je izbio konflikt.

Kulićeva se na današnjoj raspodeli budžeta Rialde Karahasanović posvađala sa pevačicom i članovima njenog "klana", a zatim i sa Mišelom, koji joj je ponovo stavio do znanja da neće ništa sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako su prethodno urnisali Miljanu, zadrugari su ovog puta osudili i Mišela, jer su smatrali da se on igra sa njenim osećanjima i da nije trebalo da joj daje lažnu nadu. Celu ovu situaciju ispratila je Miljanina majka Marija Kulić, koja je na društvenoj mreži Instagram iznela svoj stav.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Marija je pratila komentare pratioca zvaničkog profila rijalitija "Zadruga" na društvenoj mreži Instagram, te tamo iznela svoj stav.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Svako u životu zaslužuje drugu šansu, pa i Miljana. Bila je užasna u svakom pogledu, ali budimo realni da se jako promenila. Iskrenija je od velike većine u kući, emotivnija, zato je i napadaju. Iako je psihički labilna, ne krije da se leči. Zbog svega toga je i napadaju, to je moje mišljenje - napisala je jedna korisnica ove društvene mreže i fan projekta "Zadruga".
Potpuno ste u pravu, ali greši i sada sa ovim k......... On joj joj je pa najmanje pritrebao i za druženje, a kamoli za nešto, daleko bilo, drugo. Katastrofa za sve da im se ćerka zaljubi u... - napisala je Marija kao odgovor i nije završila rečenicu.

Foto: Instagram.com/Printscreen

Autor: M. P.