AKTUELNO

Presrećna je danas!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović danas proslavlja svoj 48. rođendan. Ona je odlučila da u svom domu na Dedinju okupi najbliže prijatelje i drage ljude kako bi sa njima proslavila, a tokom celog dana je na svom Instagram profilu objavljivala poruke koje su joj stizale, kako od brojnih poznatih ličnosti, tako i od fanova.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Pevačica se nešto posle 21 čas pojavila ispred svoje vile gde je okupljenim pripadnicima sedme sile otkrila šta je sebi poželela na rođendan, ali i ko joj je najdraži gost.

Šta da vam pričam novo, videli smo se pre pet dana. Hvala vam, ja se brzo spremam, organizovana sam i to za čas. Sećam se tog 18. rođendana, ostao mi je u divnom sećanju. Bilo je puno kolega koji su me ispoštovali, to mi je jako značilo jer su ozbiljne muzičke legende došle na moju proslavu. Tada sam želela sve što je vezano za karijeru, a što se ovog rođendana tiče, odavno sam shvatila da sitnice čine sreću - zdravlje, ljubav, sreća... - rekla je Ceca, pa dodala:
Pošto se osećam kao da imam 28, i dalje razmišljam o poslu (smeh). Šalim se, skockala sam život, imam nastupe, nadam se da će se sve to održati. Ceo dan dobijam poljubce, čestitke. Anastasija mi je prva čestitala. Željko je najdraži gost, on je van konkurencije. Kada je čovek zadovoljan, godine su samo broj. Bitno je kako živite i kako se osećate u svom telu

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.V./M.M.