AKTUELNO

Drama!

Upravo je počela emisija "Izbor potrčka". Voditelj Milan Milošević je ušao u Belu kuću i odmah pokrenuo prvu temu - raspodelu budžeta Rialde Karahasanović.

Svako ko je pljuvao vezu Kenana i Rialde dobio je dobar budžet ili pohvale... Sigurno bi dala i Tomoviću da je ovde. Da li je moguće da si sve svalila na Milicu Kemez? - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Kristijanu više rekla da ne odustaje od svog cilja, da je uradio šta je uradio, da se drži toga. Milica sam rekla da sam sa apetitom dala. Nepojmivo mi je bilo što je išla nisko. Imala sam sa ljudima i sukobe, i vređali su me... Ja sam sve sukobe i te kako napomenula. Dala sam ljudima budžete kakav je naš odnos. Šta da kažem Ša? Ja sam ovde sa njim milion puta pričala... Milica mi je prvo rekla da postoji dve strane priče o mom odnosu sa tim "milionerom", a onda rekla hajde malo da pričamo malo o mom abortusu - govorila je Rialda.
Nisi ti meni baš ostala dužna. Čorba ti je rekao gore stvari. Drugo, ti si se prva umešala u moju svađu sa Natašom i iskoristila situaciju. Rekla si mi: "Hajde sad ti ovde glumi Devu Mariju" - rekla je Milica.
Ja znam i te kako šta sam rekla. Sada koristiš momenta. Kristalno jasno se sećam šta sam ti i kada rekla. Sa Čorbom, Carem, Ša nisam imala odnos kakav sam imala sa Milicom. Mogu da zamerim samo ljudima koji mi znače - pričala je pevačica.
Ti i tvoje drugarice čoporativno skačete na mene. Ja mogu da ti navedem deset situacija gde si ti ispala pohlepna prema meni. Ti si mene prva počela da vređaš. Osam meseci se družiš sa mnom, sve super, pričamo na dubljem nivou. Nijednom mi nisi pomenula da si pričala sa Jelenom Pešić o meni, nego si čekala prvu priliku i konflikt da mi kažeš da je ona bila u pravu. Imala si jedno mišljenje o meni u pozadini u glavi. Povlačiš Jelenu da mene pljuje, da Bora ne može da me odbrani jer spominješ mene, sad me devojka napolju pljuje, ti me pljuješ. Onda ustajep i kažeš "Pozdrav za Jelenu", ružno je. Podmićuješ ljude, Jelenu si podmitila čim je ušla, da ne bi ispriačala stvari. Rialda je meni iznela jednu tajnu, o tom abortusu, pa je verovatno ćutala da ja to ne bih iznela - dodala je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakva si ti klošarka! Ako misliš da je naša svađa bila zbog tableta, a ne tvojih komentara... Jedemo iz istih tanjira, a onda se ti p*šaš u taj tanjir - pričala je Rialda.
Ti si prva meni pominjala slabe tačke moje, Jelenu Pešić, obraz... Ja sam Jelenu volela, družili smo se ovde, nisam je pljuvala ovde - rekla je Milica.
Kod tebe nema pokajanja, nema obraza, nema grize savesti.Jako si podmukla i pokvarena - govorila je pevačica.
Ti si zla, ljigava, mogu i ja to tebi da govorim! Napravi tajnu večeru, potkupi ceo sto. Džaba ti tvojih osam drugarica koje te brane, narod vidi kakva si - istakla je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.