AKTUELNO

Žestok start!

Upravo je u Beloj kući počela emisija Pitanja gledalaca. Voditelj Milan Milošević je pročitao pitanje za Nenada Aleksića Ša:

Ko su to bile Tarine drugarice?

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja, Rialda posle nekog vremena, Sandra, sa Milicom je bila okej, pa nije, tu je bila Aleks. Ermina kako kad, ali Rialda najviše - rekao je Ša.
Prvo, Tara i ja nikada nismo imale nikakav konflikt. Ona je meni išla na živce zbog njenog ponašanja. Ja svoje tajne nisam poveravala Tari nikada, više je ona meni pričala o njihovom odnosu, ona je ta koja je tražila savete od svih, a ona je bila neko ko je pokazivao svoj bezobrazluk - rekla je Rialda.
Ona je i mene smarala da te ne vređam, jer te je smatrala za drugaricu. Niko od vas nije stao uz nju, već se vodite sa tim da je kanalite - dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja koliko god da sam bila dobra sa njom, ja sam joj i tada govorila da je bahata i da gleda samo svoju gu*icu. Ja sam govorila njoj toliko negativne stvari, i da mi je sestra rođena ja bih joj opet zamerila na sve ono što je uradila. Ne kapiram te, je l' treba da kažem da je do ja*a - govorila je Rialda.
A ti si nju grlila i mazila i tešila je - govorio je Ša.
Pa kada je izgledala kao nezbrinuti ker. Reci mi kako sam ja vređala Taru - tražila je Rialda odgovor.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara i ja nikada nismo bile drugarice, ona je mene vređala, prozivala pokušavala da mi ukalja poštenje. Ona je prva ustala i govrila loše o meni, a onda sam ja rekla sve šta znam o njoj. Kada je neko dobar prema meni ja sam još bolja, a onda kada nije ja ću pokazati sve o njemu - rekla je Aleks.
Sve ste se vi pretvarale da ste se družile sa njom. Ona da je ovde, ove ne bi smele ništa da kažu. Vi ste sve lažne drugarice - napadao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara Simov nije ovde imala drugarice, jer ona nikoga nije volela. Ona je tražila da ima više njih da im se poverava. Ja mogu više da kažem da je njoj više Nadica bila drug nego bilo ko od ove dve. Ša moraš da se setiš stvari koje je ona radila - govorila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga