AKTUELNO

Šok!

Pevač Novica Zdravković preminuo je u KBC Zvezdara. Brat legendarnog Tome Zdravkovića skoro dve decenije vodio je bitku sa opakom bolešću - kancerom bešike.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Život Novice Zdravkovića obeležile su tragedije za koje smatra da su deo prokletstva. On je svojevremeno ispričao svoju životnu priču tvrdeći da nosi prokletstvo zbog devojke koja je pre više od 3 decenije poginula.

- Bila je veoma lepa i dolazila je svake noći u kafanu u kojoj sam pevao. Znao sam da je bila zaljubljena u mene, ali joj tu ljubav nisam uzvratio jer sam tada bio ženskaroš i menjao nekoliko devojaka za noć. Nisam hteo da je iskoristim i stavim u isti koš sa njima, želeo sam da ostanemo prijatelji-, kazao je pevač i dodao da su jedne noći sedeli u kafani do zore i da je ona pijana sela u automobil i krenula na posao:

- Na Pančevačkom mostu se kamion zakucao u nju i na mestu je ostala mrtva. Posle nekoliko sati su mi javili da je više nema- kazao je Zdravković.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

On je nakon toga dodao da mu je posle nje umrla rođena sestra koju je voleo najviše na svetu.

Život mi se raspadao. Godinu dana od kada je umrla sam svakog jutra ranom zorom išao na njen grob mrtav pijan,pričao i onda bih zaspao. Ta devojka koja je poginula pre više od tri decenije mi uzima sve drago. Na proleće sam bio kod jedne žene koja se bavi tim stvarima, proročanstvima ili kako već, i ona mi je rekla da mi se ta devojka sveti za neostvarene snove. Uzima sve što mi je najdraže. Neka uzme mene odmah nemam strah, samo neka mi ne dira porodicu - pričao je on.

Autor: N.V.