AKTUELNO

Haos na samom početku!

Vreme je za još jedna pitanja gledalaca, a Milan Milošević je okupio zadrugare i započeo "rešetanje". Prvo pitanje za danas bilo je upućeno Franu Pujasu:

Šta bi radio ako bi hipotetički znao da je Anđela Veštica izjavila kako bi poradila sa tobom na istetoviranoj deci? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Trenutno ništa, jer sam sa Paulom - rekao je Fran.
Čujem kako je odgovorio, tako će mu i biti - rekla je Paula.
Naredno pitanje je za Ša: Kada bi ti hipotetički Tara i Mensur u zanosnom plesu poručili "Samo neka se plaća", šta bi rekao?

Foto: TV Pink Printscreen

Nema šta, ja sam rekao, nemam komentar, ja u to ne verujem - priznao je Ša.
On bi njima i provode sad plaćao - smejao se Đedović.
Koji momak bi se izrugivao nekome ko je platio 50.000 evra? Ta devojka hipotetički nije normalna, ja smatram da on to ne bi napravio, da je šmeker. Svako bi pomislio da takve stvari neko neće dozvoliti. Mislim da jednom Mensuru, koji može biti sa boljom devojkom, ne treba da se provlači uz njegovo ime ovako nešto - čudio se Car.
Ja u to ne verujem i to je to - rekao je Ša.
Mensur je ekstremno dobar provokator, vi to ne možete ni zamisliti. On je*e, ne vadi - nastavljao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemojmo da se zaje*avamo, meni je smešno šta ta devojka radi, sve je istina! Mislim da Nenad nije zaslužio tako nešto. Niko Taru ne tera da izlazi sa Mensurom, glupo je da sad svaljujemo priču na Mensura, ona treba da poštuje Nenada - besnela je Matora.
Vaše je da pričate šta god, na meni je da ne verujem i to je to - šokirao je sve reper.
U trenutku kad je on rekao da nije sa Tarom, ona sad može da kaže da više nije sa njim i da radi šta hoće - dodao je Stefan.
Ja smatram da se ovo tako ni ne dešava, ja u to spajanje ne verujem, verujem Tari, ne može Bog da mi promeni mišljenje - nastavljao je Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen

Poznajem ih odlično, Mensur je dugo u Beogradu, znam da su zajedno u provodu, znam da je to tako, da sam na Nenadovom mestu, ja bih im čestitala. Njemu su samo baloni u glavi - rekla je Mina.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga