AKTUELNO

Za ovu manifestaciju je odabrala šik haljinu iznad kolena, koja je otkrivala njen najveći adut.

Dizajnerka Marijana Mateus pojavila se na glamuroznim konjičkim trkama Rojal Eskot. Na najprestižnijem kraljevskom događaju, Marijana je prošla veoma zapaženo, sudeći po fotografijama koje se mogu videti na brojnim engleskim portalima.

Srpska modna kreatorka koja godinama unazad živi i radi u Londonu, ni ove godine nije propustila priliku da poseti Rojal Eskot, čuvene konjičke trke koje svake godine okupe pripadnike britanske monarhije.

Osim Otvorenog prvenstva u Vimbldonu, ovo je glavni događaj u letnjem društvenom kalendaru britanskog džet-seta na kojem se svake godine okupe najistaknutije javne ličnosti, ali i članovi kraljevske porodice. Marijana je za ovu manifestaciju odabrala šik haljinu iznad kolena koja je otkrivala njen najveći adut.

Uzani model uz telo, moderne sandalete sa špicastim vrhom i elegantan šešir u bež nijansama bili su savršen odabir za Rojal Eskot. Tako su brojni fotoreporteri koji su se nalazi na hipodromu fotografisali dolazak Mateusove.

Na ovogodišnjem događaju prisustvovali su princ Čarls sa suprugom Kamilom, kao i Kejt Midlton čije pojavljivanje je takođe izazvalo veliku pažnju. Dame iz visokog društva mesecima unapred se pripremaju za ovaj veoma važan događaj, te se pažljivo bira koja odevna kombinacija će se poneti na tribinama čuvenog hipodroma u Berkširu. Za sve posetioce postoji strogo definisani "dress code", pa tako, članove kraljevske porodice ćete obavezno videti u plavom, dok je za sve pripadnice nežnijeg pola šešir obavezan aksesoar.

Autor: M.K.