AKTUELNO

Večiti konflikt između njih.

U toku su "Nominacije", a zadrugari biraju između Milice Kemez i Filipa Cara. Sledeći na redu da nominuje je bila Paula Hublin.

Milice, meni je bilo prelepo da se družim s tobom. Mislim da si zabavna i duhovita, upotpuniš dan, čovek se veže za tebe. To što je bilo, ja te ne mrzim, neću da te mrzim ni da te diram, i dalje nekako imam dobro mišljenje o tebi. Ali što se tiče tvojih postupaka i ponašanja prema meni i sebi, više puta sam se razočarala u tebe, pa smatram da više ne treba da se družimo. Kad god ti nešto treba ja sam tu. Nemoj više da me provlačiš u tvoje priče sa drugima. Filip je ispričana priča, pa ostavljam njega - pričala je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Cara ću ovog puta sačuvati. S Milicom imam neki konflikt, neću objašnjavati. Nemam lepo mišljenje o njoj. Maske padaju, sve drugarice je razočarala, više ih nema. Milica je prelepa, ali je to prazna lepota. Ja ne vidim da je u duši lepa. Svi su rekli da je talenat za ples, glumu, ali je ona sama nesrećna. Mislim da laže i da je opasna glumica, mislim da ima pakost u sebi i mržnju. To je moje mišljenje. Ne može da bude srećna dok se ne reši te negativnosti - pričala je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga