AKTUELNO

Evo kako se odvijala situacija!

Zadrugari su večeras u emisiji "Nominacije" birali između Milice Kemez i Filipa Cara, potrčaka Rialde Karahasanović. Većinom glasova nominovali su Cara, koji se samo kratko obratio zadrugarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se izvinjavam na smetnjama - rekao je kratko Car.
Hvala na lepim rečima, kao i na ružnim, svako od mene dobije šta izazove. Kada se pređe granica, kada smatram da nešto nisam zaslužila, tada budem jako loša. Sve se vidi, neću da komentarišem puno, svi smo umorni, neću da davim i smaram, hvala - istakla je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je potom otkrio ko je drugi nominovani takmičar, i to od strane publike. Podigao je dva takmičara koji su ove nedelje dobili najmanje glasova, a to su bili Kristina Spalević i Dragana Mitrović.

Ja bih dala sve na svetu da izađem odavde, postala sam nostalgična poslednjih par dana. Poželela sam braću, svoj krevet, telefon... - rekla je Kristina.
Jedva čekam da idem, to je to, neka me moji čekaju u studiju. I Tanja i svi, dođite svi da me čekate - dodala je Dragana, pa krenula da plače.

Darko je odmah otkrio zadrugarima da je Dragana druga nominovana takmičarka i da će se naći u duelu sa Filipom Care, koji će se odigrati u nedelju.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.