AKTUELNO

Drama na kraju Igre istine!

Dok je Kristijan Golubović imao svoje izlaganje u večerašnjoj "Igri istine", došlo je do sukoba sa Nadicom Zeljković zbog komentara Kije Kockar na poslednjoj "Zadrugoviziji".

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla mi je da je pronađem ako sam jak. Ja ću doći kod vas na kuću i ako imate šporet i bojler i pokazaću vam koliko sam jak. Vi ste nule za mene. Došla je i obratila se meni i jela g*vna. Pozvala me je na obračunavaje po snazi. Idemo u luna park, povedi mentol ćerku, pa ćemo da udaramo onaj čekić - govorio je Kristijan.
Jesi jak, pa si jak - pričala je Nadica.
Ona kaže da nisam i traži da dokažem koliko sam jak. Ja dođem i nosim frižider na leđima. Ja potpisujem, ja sam najjači muškarac u njenom životu. Ona ne može da nađe muškarca koji može da nosi dva dana frižider na leđima - nastavio je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja razumem da je tebe iznerviralo to da li si jak ili nisi jak. Šta si ti očekivao, da lomimo ruke fizički? Ja ću da vidim šta je mislila kad izađem - pričala je Nadica.
To je čista provokacija, medijski poeni. To je to, ako si jak na ženama, dođi mene da biješ. Ja ne bih nikada ni tebe, ni nju tukao, niti sam Kristinu tukao! - rekao je Kristijan.
Ona je samo prokomentarisala onaj tvoj snimak sa Kristinom. Tvoja devojka Kristina je povela priču o nasilju. Ja ću prva da stanem ispred bilo koje devojke i da kažem: "Stop nasilju". Ja nisam videla taj snimak. Moja Kristina ne radi u sudu, ne može da te ugrozi, može samo Kristina - odgovorila je Kijina majka.
Može i ona, i Kristina da mi p*še k*rac. Ja nasilje nisam primenio. Kija je rekla: "Pošto biješ žene, dođi i meni pokaži koliko sam jak". Tako je mislila, a ona nema ništa sa mnom - poručio je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije ona to bez razloga rekla - dodala je Nadica.
Ja ću doći kod vas, servis kombinezon, i nosiću vam frižider dva dana i dva dana ću da se snimam da vidite koliko sam jak. Ona je dovela u pitanje moju snagu, ja mogu dva dana "Rade Končar" da držim na ramenu - govorio je Kristijan.
Šta sad tebe boli to, povredila ti je ego, šta te briga šta Kija Kockar kaže - pitala je Zeljkovićeva.
Ne dam prangijama iz provincije da tako pričaju. Kristina je bacala stolove, ja neću od druge provincijalke da trpim šamare. Ja sam takav, hajde spavkanje, ali nikad modricu nisam napravio ženi. Kija nije mogla da izignoriše to? Ja sam ti pomogao, kao što sam i Milošu (Mišelu), zato ni oni nije trebalo da me tuže. Da li Kija ima ozbira? Što nije tužila Taru za nasilje nad Ša? - pričao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti je uradila ako je dala intervju? Kristina Kockar će uvek reći ono što misli, kao što će i Nada Zeljković - poručila je Nadica.
Problem je u poštovanju - pričao je Kristijan.
Povredila ti je ego! - smatrala je Kijina majka.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.