AKTUELNO

Tenzija u studiju dostigla vrhunac!

I ovog subotnjeg popodneva na televiziji Pink je novo izdanje emisije "Magazin In" u kojoj je autorka i voditeljka Sanja Marinković ugostila aktuelne zadrugare, i to Paulu HublinSandru RešićMarka ĐedovićaNadicu Zeljković i Nenada Aleksića Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Na pitanje voditeljke da li je imala nerealna očekivanja kada su u pitanu njeni partneri u "Zadruzi", Paula je rekla sledeće:

Nisam imala nerealna očekivanja – otkriva Paula.

Kada je čuo odgovor, Marko Đedović je planuo.

Ja ne znam, Sanja, šta je ovo... Ne znam koji je đavo ovim ljudima, kunem ti se. Kao da tamo nije televizija, samo ovde ima kamera, pa dođu i prave se ludi, nemam šta pojma ovi ljudi pričaju ovde – priča zadrugar u jednom dahu.
Jesam imala očekivanja, ali nisam imala nerealna očekivanja – pojasnila je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko, nemoj da se nerviraš. Možda je problem u voditeljki, možda ja postavljam glupa pitanja – ubacila se Sanja Marinković.
Ne, nego su oni glupi i ne razumeju šta pitaš – rekao je Đedović kroz smeh.
Ja sam imala očekivanja kao što imaš u svakoj vezi, odnosu, prijateljstvu, ali to su sve bila neka realna očekivanja. Nisam imala sad neka očekivanja, ne znam, da mi skidaju zvezde sa neba, da rade ovo, da rade ono... Ne. Ja sam provela vreme s njima tamo i videla sam ko se kako ponaša i šta od koga mogu očekivati – rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Đedović se onda obratio lično Pauli i upitao je oštrim tonom:

Je l' si očekivala, na primer, da se neko poigra sa tobom zarad vraćanja nečega Franu? – upitao je Đedović svoju cimerku.
Da, ja sam to njemu konstantno govorila – kaže ona.
Zbog toga si ušla u vezu? – pitao ju je Marko.
Ne, ušla sam u vezu zato što mi se svideo, ali ja sam njemu govorila da ja to od njega mogu očekivati. Shvatila sam da sam pogrešno birala, ali od svih njih nisam mogla očekivati velike stvari – zaključuje Hublinova u emisiji "Magazin In".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Marko Đedović

#Paula Hublin