AKTUELNO

Najslađa zvezdičica ponovo je razoružala članove stručnog žirija.

Najmlađa takmičarka u trećoj sezoni "Pinkovih zvezdica", Jovana Radonić srca svih osvojila je još pri prvom pojavljivanju na ružičastoj sceni. Ova talentovana šestogodišnjakinja svojim zanimljivim komentarima često je članove stručnog žirija zasmejavala do suza.

Jovana je večeras otpevala "Dođi u 5 do 5" grupe "Ambasadori" i svojim energičnim nastupom ponovo razoružala sve u studiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Izgubili smo zub. Ne znam gde je! Bio je na polici, ali kad sam se probudila, nije ga bilo - objasnila je Jovana kojoj se u prethodnoj emisiji klimao jedan zub.

Foto: TV Pink Printscreen

- Bila si preslatka, ova pesma ti je baš legla! Ovo je bila čista petica, ali više petica i nema, ti je imaš zagarantovanu od početka. Tako da, glasajte za Jovanu - rekao je Sale Cvetković.

To je to! Nemam šta da ti kažem, uvek si sjajna! Mi tebe mnogo volimo. A mislim da ovo takmičenje nije pravedno prema svima jer ti i još nekoliko njih imate mnogo prednosti, zaslužujete to - rekla je Goca Tržan.

Pročitajte još: KLIMA JOJ SE ZUB, ISPADAJU SLUŠALICE, ali Jovana je VEČERAS NAPRAVILA LUDU ŽURKU u Pinkovim zvezdicama! (VIDEO)

Ukoliko je Jovana Radonić vaš favorit, njen redni broj je 1, a kako možete da glasate za nju, pogledajte u nastavku:

Foto: TV Pink

Autor: J. Vučić

#Jovana Radonić

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'