AKTUELNO

Svadbeno veselje biće organizovano za dvadeset dana.

Teniser Viktor Troicki, koji će uskoro izgovoriti sudbonosno da svojoj izabranici Aleksandri Đorđević , zvanicama je rekao da decu ne dovode na slavlje.

Kako saznajemo, mališanima je dozvoljeno da prisustvuju venčanju u crkvi, ali su mladenci u pozivnici predočili svatovima da prisustvo njihovih naslednika nije poželjno u restoranu.

- Viktor i Aleksandra su se dogovorili još dok su sastavljali spisak zvanica da će na diskretan način svatovima poručiti da ne dovode decu. Kako oboje imaju mnogobrojnu rodbinu i dosta prijatelja, to su uradili prvenstveno zbog mesta u svečanoj sali, koja nije dovoljno velika da primi sve ljude koje žele da pozovu. Između ostalog, deca su nepoželjna i zato što će na slavlju biti veliki broj poznatih ličnosti, pa da im mališani ne dosađuju selfijima i traženjem autograma. Ovaj svoj zahtev Troicki i njegova verenica gostima su saopštili u pozivnici koju je dizajnirao kreativni tim jedne prestižne agencije - objašnjava izvor blizak budućem bračnom paru.

Foto: viktor troicki i aleksandra_foto instagram

Kako saznajemo, Viktor i Aleksandra će pre svadbe otići na Devičanska ostrva, gde će on učestvovati na turniru, ali će im to ujedno biti predbračno putovanje. Njih dvoje će sigurno između mečeva naći vremena da uživaju i utvrde poslednje detalje velikog dana.

- Aleksandra se najviše bavila organizacijom svadbe, tako da je skoro sve završeno. Svi detalji su ugovoreni, kao i muzika. Na svadbi će svirati bend koji se Viktoru dopao na jednom od slavlja Novaka Đokovića. Budući mladenci uveliko pakuju kofere za put, odakle će komunicirati sa organizatorima venčanja ukoliko dođe do nekih promena. Iako se dvoumila da li da krene sa Viktorom ili da ostane da se pobrine za ceremoniju, Aleksandra je ipak odlučila da krene put Karipskog mora - kaže izvor.

Kao što smo već pisali, Troicki nije žalio novca kako bi njegova svadba izgledala bajkovito, a detalje je prepustio lepšoj polovini. Čitav tim scenografa, dekoratera i organizatora mesecima radi na osmišljavanju ikebana, ukrasa i poklona za goste, kao i uređenja sale i prilaza prestižnom hotelu. Saldo ovog glamuroznog venčanja za sada je ravan ceni stana prosečne veličine u centru prestonice.

- Tri kulinarska majstora angažovana su za spremanje hrane sa različitih svetskih podneblja, pa će svaki gost moći da naruči ono što želi. Zbog sportista, kojih će biti među zvanicama, jedan od menija sadrži sirovu hranu - otkrive detalje naš sagovornik.

Viktor i Aleksandra su vezu započeli pre godinu i po, a on ju je ove godine zaprosio tokom turnira u Njujorku.

'