AKTUELNO

Zadrugari slušaju i ne veruju!

Upravo je počela emisija "Pitanja novinara", a predstavnica sedme sile podigla je Nenada Aleksića Ša.

Kakav je osećaj kada posle 20 godina uspešne karijere postaneš podsmeh zadrugara i svih zbog klinke koju je poznaješ? Svi ti se smeju, zadrugari, gledaoci. Da li razmišljaš šta će biti kada izađeš iz Zadruge? - pitala je novinarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam neki taj osećaj, ne muči me to uopšte. Nikad se nisam osvrtao na to šta će neko reći. To me ne muči uopšte. Razmišljam, ali kada bih se preopteretio previše, ne bih izlazio iz stana. Celog života sam bio svoj, tako da... Nije baš da me ne zanima ničije mišljenje, ali šta bi trebalo da radim? Šta da promenim? Ne kajem se zbog ovoga što sam uradio, ne znam... Lagao bih ako bih rekao da se kajem. Uradio sam šta sam uradio. Niti želim, niti mogu vreme da vratim. Ne mogu da promenim ništa. Sve što sam uradio, uradio sam. Za ovo se ne kajem. Kajem se samo zbog toga što sam vređao neke ljude, to je jedino zbog čega se kajem - odgovorio je Ša.
Koje konkretno? - pitala je novinarka.
Nadica me izbaci milion puta iz takta, ona udara sve dok ne izustim nešto zbog čega ću se kajati. Onda ono što se desilo sa Vukom Mobom. Nije u redu ono što je rekao, ali i ono što sam ja - dodao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne treba on da se kaje što me je uvredio i da li me je uvredio. To neka bude na njemu. On treba da shvati da je uvredio svoje najbliže. Taj deo da gleda. Ja sam ovde zadrugarka. Šta njega briga za Nadicu. Bliži se kraj, svi smo posustali u nekom dokazivanju prava i šta mu je najbolje. On je prvo uvredio svoje roditelje, to me je povredilo i uvredio je svoju suprugu, koja nije zaslužila to... Nama je to već u dalekoj prošlosti, Ivani nije sigurno... Oni su imali ljubav kakvu su imali, trebalo je da ima poštovanja. Ali najgnusnije mi je što je vređao roditelje... Uvek sam mu govorila i dokazivala da jedna devojka od 20 godina ne treba da mu kroji život. Bar da im je uspelo... Ona je pobegla, otišla, ostavila ga, on je počeo da vređa sve što joj ne pomažu, prvo roditelje... Bar da im je uspelo, pa da se Ivana pomiri sa tom sudbinom. On na svako hipotetičko pitanje šta Tara radi napolju, on ne veruje, nego vređa sve ostale... Njegovi roditelji sigurno imaju razloga što nisu Tari pomogli. Ja sam možda bila surova prema njemu, kako bi se dozvao pameti, nije se dozvao. Đedović je rekao juče da će Tara biti ponosna na to ako oralno zadovolji Mensura, on to prećuti, a da sam ja rekla, obrušio bi se na mene. Ja sam se trudila koliko sam se trudila, nije trebalo. Sinoć mi je rekao da Bog vidi sve i da će da mi vrati sve. Daleko mu lepa kuća. On ne treba da brine o nas 30, nego o budućnosti i svom statusu i svom ponosu - istakla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Ivana Aleksić

#Nadica Zeljković

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov