AKTUELNO

Haos!

Nadica Zeljković je nastavila da odgovara na pitanja predstavnika sedme sile u emisiji "Pitanja novinara", a naredna tema bio je njen odnos sa Franom Pujasom.

Nadice, niste baš imali lepo mišljenje o Franu i uvredili ste ga. Kada su Vas napali Fran i Đedović, pravdalis te se. Šta je Vaše mišljenje? - pitao je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mu rekla da je g*vno. Pola stvari nisam ni slušala kada su se raspravljali Paula, Marko i on, bilo mi je žalo Paule, jer je prethodne dve nedelje pričala kako je Fran ne brani, nego stane na stranu onog ko je pljuje. Danas mi je bilo žao Paule, kada je izašla, Fran je ustao, ja sam mislila da će da krene ka Pauli, a on je otišao do Đedovića i rekao sve što je rekla Paula. Otišao je da doda ulje na vatru. To me je jako iznerviralo. Prema meni nije g*vno, ali jeste prema Pauli. Izgleda da ja g*vno pojedem jer reagujem instiktivno. Posle kada sam ušla u sobu, pitala sam je da li pravi krevet za jedno ili za dvoje, ona je rekla da za dvoje - istakla je Nadica.
Ja sam rekla da je za dvoje jer je bračni krevet, nisam shvatila šta me pitate - odgovorila je Paula.
Ispala sam budala, jer su prebacili da sam ja njega uvredila na osnovu svađa - dodala je Kijina majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ja sam te napao jer si vređala dete od 20 godina, a hvališ se kako nikoga ne vređaš. Juče si ga hvalila - poručio je Đedović.
Ona se samo iznervirala što nije izazvala reakciju od Frana - smatrao je Karić.
On je dete stvarno fin prema meni bio uvek, danas sam rekla to jer nije uradio stvari kako treba. Nisam ni slušala oko čega su se svađali, ali je trebalo da krene za njom. Ja vidim da su oni povezani, nekad mi deluju toliko veštački - istakla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, ja sam navikao. Danas me je uvredila, ali pre me je nazivala klošarčićem i tako to. Ja najgore šta sam joj rekao je da je bezobrazna. Kao da želi od mene reakciju, ali neće je dobiti. Ona je starija žena, nikad je neću uvrediti, ne znam šta bih rekao - istakao je Fran.
Ne znam što se digla tolika hajka oko toga što je Nadica rekla, nije ga vređala, samo je rekla da je g*vno jer je u tom trenutku ispao prema meni. Kao drame... Nadica ima pravo da kaže šta misli. Svi živi se ovde vređaju i psuju, i sad Nadica kaže da je neko g*vno i to je katastrofa... Ja sam danas pre Nadice rekla da je on g*vno, pa je ona ponovila za mnom. Mene je pogodila ona igrica. Ja sam se borila u igricama za svoju ekipu, normalno da ću. Super sam sa Rialdom, Teodora me je zamolila zbog Čorbe. Kada je neki zadatak, ja dam 100% sebe, tako sam i sad. Gledala sam to kao neki sport, neku igru... Imam sportski duh. Ali sam vrednije stvari dala za Franovu ekipu. Ja njega uvek branim kada smo u vezi - rekla je Paula.
Baš vrednu, dala si majicu sa Anđelom. I potenciranjem toga što si ti njemu nešto oprostila, nećeš oprati da si bila sa pola kuće - dobacio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Paulu nikad nisam branila, danas mi ju je prvi put bilo žao od 6. septembra. Uvek ću biti realna i kazaću ono što mislim. Nisi bio fer, bilo mi je žao Paule - rekla je Nadica Franu.
Ja sam Paulu pre branio, pljunuo Tomu dva puta, pa znamo kako se to završilo. Sada očekuje od mene da ja skočim na Đedovića kada se oni svađaju, na čoveka koji je tu bio za mene, on mi je prijatelj - rekao je Fran.
Znači, ti biraš prijatelja Đedovića pre Paule? - pitao je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, nego ja kada su me njeni pljuvali, nisam imao nikoga sem Đedovića, tu ću da ispadnem lojalan - rekao je Fran.
Ali nemoj da staneš na njegovu stranu, nego budi neutralan - poručila je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si bila sa čovekom koji mu je pretio da će da ga prebije. Bila si sa pola kuće, zaljubljena u Anđela, j*bala sa Čorbom po njegovoj priči, j*bala sa Tomom, ulazila Tomoviću u tuš kabini, a on hteo da tuče Frana i sada ćeš ti da pričaš... Nadice, što Paula nije branila Frana od Tomovića, da li je ona g*vno? - skočio je Đedović.
Ja sam rekla da se oni klošarski ponašaju jer svašta rade, pa se sližu. Danas sam samo sažalila Paulu zbog te situacije... - odgovorila je Paula.
Franu je preči Đedović od Paule! - rekao je Lepi Mića.
Njemu je sve preče od mene! Još 20 dana ga gledam i to je to. Nije nikad stao iza mene u životu! Hodamo ulicom po Zagrebu, ti mi kažeš da idem sa druge strane ulice... I ja očekujem da me ti braniš... - poručila je Hublinova Pujasu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam stajao iza tebe i pljuvao ljude, ti si se k*rala sa njima! To je razlika! - dobacio je Fran.
Fran, zar nije bilo normalnije da si izašao danas za Paulom kada se to sve desilo? - pitao je novinar.
Zašto bih izašao za njom? - pitao je Pujas.
Ti bi mene prodao za paklicu cigareta. Kakav si ti muškarac? Ja sam muškarac u našoj vezi, ti si žena! Ti si ležao u stanu, pušio, mazio pse, a ja sam radila... - govorila je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se ovde psihički stabilizovao, ne želim da se svađam! - istakao je Fran.
Ne interesuješ me više! - rekla je Paula.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.