AKTUELNO

Progovorila o raskidu!

U večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara" na pitanja predstavnika sedme sile odgovarala je i Mina Vrbaški.

Zbog čega si se razočarala u Mišela i zbog čega je došlo do raskida? - pitala je novinarka.
Definisaću to kao da nije dovoljno jak muškarac. Ne dopadaju mi se neke stvari, vidim i ovo ponašanje sa Miljanom, ona ga grli, ljubi, masira, on sve to dozvoljava. Ne treba mi Miljana na grbači, niti mi se dopada njegov stav. Takav muškarac mi ne treba, ne odgovara mi, dojadilo mi je da gledam to i da slušam. Boli me uvo, ne zanimaju me priče, napravila sam toliko sr*nja, da mi je ovo sad najmanji problem. Najbolje je da ostanem sama. On me nikad nije uvredio, ali me isto tako i vređa kada on ima tu komunikaciju sa Filipom, malopre mu se smeška nešto. Kad su bile nominacije rekao mu je da nema problem sa njim. Nemam šta više tu da dodam - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Neka bude tako, ja ću ostati džentlmen. Neka ona uđe u vezu sa Paulom, nju brani, a ona je devojka dečka sa kojim je bila. Ne trebam ja njoj, ne treba ona meni. Dovoljno sam rekao o Mini Vrbaški. Ova veza je bila totalna lakrdija. Kapiram da joj je sve dosadilo posle 4 sezone. Imam osećaj da što sam bolji prema njoj, da njoj sve više smeta - dodao je on.
Lepo si pričala o s*ksu sa njim - istakla je novinarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde se sve menja iz dana u dan. To je samo s*ks, lagala sam. Meni je ovo smešno... Biće prilike da iznesem. Meni je sve ovo smešno, kada sam videla gde sve ovo vodi, meni ne odgovara. Ima Miljanu, neka spava sa njom. Meni ne treba Miljana na grbači. Opet joj dozvoljava da ona šeta sa njim, da sede, da ide za njim... On se sprda sa nama. Meni nije bilo sprdnja, uživala sam, ali neke stvari mi ne odgovaraju. Ja ne volim da imam žene pored sebe. Malopre opet nešto Caru priča, onaj dan smiruje mene, a ne njega. Pa idi, budi BFF sa njim - poručila je Vrbaški.
Ja ne volim devojku koja glumi muškarca, voli da glumi da bi došlo do sukoba, ja nisam došao ovde da se tučem, ako me neko udari, uzvratiću - poručio je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.