AKTUELNO

Vi odlučujete!

Proteklog petka zadrugari su imali prilike da biraju između dva potrčka koga će poslati u izolaciju. Oni su birali između Milice Kemez i Filipa Cara, a odlukom njihovih glasova, Filip je taj koji će morati da se bori za opstanak.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, on u izolaciji nije sam. Kao i uvek, publika je dala svoj glas, a oni su rešili da u tom trenutku najmanje podrške ima Dragana Mitrović, koja je morala da spakuje svoje stvari i pridruži se Filipu u izolaciji.

Foto: TV Pink Printscreen

No, da je Veliki šef pun iznenađenja govori i činjenica da Filip i Dragana nisu jedini nominovani ove nedelje! Naime, nakon što njihova ekipa nije uspela da ih "otkupi" od otmičara, odlučeno je da će Stefan Karić i Fran Pujas takođe biti nominovani!

Foto: TV Pink Printscreen

Ko će od njih četvoro večeras morati da napusti Belu kuću zavisi samo od vas i zato glasajte i ne dozvolite da vaš favorit napusti Belu kuću! Emisija "Izbacivanje" očekuje vas večeras nakon "Hit Tvita", a dok će voditeljka Dušica Jakovljević voditi razgovore sa podrškom, ukoliko neko dođe, voditelj Darko Tanasijević će imati intervjue sa zadrugarima! Ne propustite još jednu burnu noć u Zadruzi!

Autor: N.V.