AKTUELNO

Iskrena, kao i uvek.

Brojne poznate ličnosti su ove nedelje okupile na jednom prestoničkom događaju, a među njima zablistala je i voditeljka ''Pink'' televizije, Sanja Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona često putuje i ističe da je njena mera sreće avionska karta na njeno ime i ime njenog sina Strahinje koji joj je, kako ona kaže, najbolje društvo.

Uvek ja idem sa detetom na odmor. Ranije smo išli ja , Aleksandar i Strahinja. Samo Aleksandar nije voleo da se slika, a i nisu bile popularne društvene mreže, a Strahinja je sada sve vreme bio kod mene. Bila je škola hvala Bogu onlajn. On uči, mama se odmara ili sprema ''Magazin In'', tako da sam ja sve vreme bila sa Strahinjom na Maldivima, u Dubaiju i sličnim destinacijama - rekla je Sanja Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je sada otkrila da li su se Iva Grgurić i Stanija Dobrojević uvredile nakon što im je rekla "da njih dve nikako ne mogu biti uzor omladini".

Ako nekoga spuštaš, to ne može da bude na lep način, tako da nikoga ne spuštam, ja samo radim svoj posao. Često iz svog prvog lica, i lica publike. Veliki broj pitanja su komentari publike koje privlače pažnju. Mislim da je to društveno odgovorno. Ne mogu da kažem da je to lično moj stav. Ja stvarno ne radim emotivno svoju emisiju, već samo svoj posao, kao i sve moje kolege. Ne cenite, ne podržavate, ne volite mnoge ličnosti sa kojima razogovarate, isto tako i ja. Svako ima svoje parče sreće i uspeha - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Na pitanje da li su se njih dve naljutile, Sanja je odgovorila:

Naravno da ne. Ja njih sa jedne strane poštujem i mislim da su vredne devojke, koje su našle način da prave svoju sreću i uspeh. Svaka im čast na tome. Uvek su rado bile moje gošće i biće i dalje. To je samo bio način da o nekim stvarima raspravljamo na drugačiji način. Mislim da je to bilo izuzetno dobro i za njih i za publiku - zaključila je lepa voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Sanja Marinković