AKTUELNO

Sada mu je jasno sve!

Mišel Gvozdenović prvi je večeras razgovarao sa Darkom Tanasijevićem, a najpre se osvrnuo na svoj turbulentan odnos sa Minom Vrbaški, sa kojom je bio u vezu do nedavno:

Mislim da je Mina samo želela da nađe razlog da se mi odvojimo. Rekla mi je da joj je dosta svega, koliko sam skapirao, radi se i o nekom porodičnom problemu, ali ja sam je podržavao i bio uz nju kad joj je bilo najteže. Nisam joj rekao mnogo toga, nije to nikakva igra, stvarno mi se Mina dopala. Mizerno mi je bilo kad je napomenula da ne želi da bude u vezi sa ženom, to su gluposti, ona brani nekog sa kim sam ja u sukobu, a bila je sa njenim dečkom, važnija joj je Paula, nego ja, sa kojim je tada bila u vezi - govorio je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene ne zanima da li se nekome nešto ne dopada, kad imam sukob sa nekim, ne želim da mi se bilo ko meša, ja u Minine sukobe nisam ulazio, nije mi se svidelo to što brani Paulu. Nalazila je neki razlog i ko zna zašto je to dobro, vreme je pokazalo da mi nismo jedno za drugo. Sad ne razgovaramo, nemamo nikakvu komunikaciju, to ne volim kod nje, ipak smo bili u emotivnoj vezi. Video sam da Mina i Car sede na garnituri, posle svega što su jedno drugom govorili. Meni se njegov pristup prema devojkama ne dopada, rekao sam mu šta iskreno mislim o svemu tome, naveo sam baš Minu i Aleksandru - rekao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga