AKTUELNO

Nikad iskrenija!

Jovana Tomić Matora naredna je razgovarala sa Darkom Tanasijevićem i komentarisala najaktuelnije teme, između ostalog, relaciju Sanje Stanković i Filipa Cara:

4 godine sam ovde, ali je ovaj zadatak pokazao je sve, tačno je pokazao ko je ko, ne radi se samo o pobedi, to je najmenje, ali ta požrtvovanost. Ceo dan kuća gori, trudila sam se da se isključim. Bora je skroz puk'o, u startu su se neki podelili, Kristijan je neko ko nas je motivisao, budio nas, ali nije bilo sujete, kad uđemo u pab, nema negativne energije, ništa. Ja sam izglasala Maju i Janjuša da su se najmanje trudili, to je istina, njih ništa ne zanima. Sad kad smo izašli, Boru su zgotivili moji prijatelji, Bora se jednom napio, zvao me je i ja sam tu spustila loptu, imala sam želju da se ispegla to. Meni je žao što sad to doživljam, ako u svađi prebaciš nešto što je bilo pre 6 meseci, znači da ti to nešto čuvaš u sebi. Volela bih da sednemo i popričamo, ne želim da mi se ponavljaju situacije iz Zadruge 1, 2, 3 - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja ne voli ugađanje, ne voli pažnju, ja sam sa njom ušla u vezu tako što mi je sve ispričala o sebi, imala sam želju da ona sve ima, jer zaslužuje. Njen prethodni dečko je bio sa njom, a imao je verenicu, varao ju je, mislila sam da zaslužuje da je razmazim, ali ona to ne želi. Za razliku od Sanjinih prethodnih veza, ja sam je zaista volela, sad joj želim svu sreću. Što se Filipa tiče, sve se devojke vraćaju njemu i žele da budu sa njim, one su mi tu krive. Ne mogu da razumem da neko izjavi kako neće da se bori za nekog, samo zato što je bivša devojka tu, prisutna. Ona ima prava sad da radi šta hoće, samo ne želim da se neko vadi na mene - pričala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Nenada tiče, koliko god voli Taru, videvši sinoćnu njegovu reakciju... rekao mi je da mu je čudno da i dan-danas nekad sanja Ivanu, ja sam mu rekla da je sve to podsvest. Još uvek će ga to mučiti i na ovakvim stvarima se vidi, on se borio kao zmaj, onda je otišao i plakao - otkrila je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga