AKTUELNO

Kad dođe dete, sve se preokrene – priča pevačica.

Pevačica Marina Tadić je nakon situacija sa pandemijom korona virusa, odlučila da napravi muzičku pauzu, te će više vremena provesti na Avali, gde je sa suprugom Urošem kupila plac.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Marina je pre nešto više od godinu dana postala majka malenoj Veri, a pevačica ne krije koliko joj uloga majke prija.

Mnogo sam sad mirnija, nekako sam postavila te neke prioritete i sve je lakše i lepše. Kad dođe dete, sve se preokrene. Kad sam bila sama, sve je bilo fokusirano na posao, stalno je bila neka tenzija, frka, samo da se radi, a kad dobiješ dete, shvatiš da ti to uopšte nije toliko važno koliko je važno da ona bude srećna – priča Tadićeva.

Iako je odlučila da odloži mikrofon na neko vreme, muzika je svakako nešto čime će se Marina i dalje baviti, samo u malo drugačijim okolnostima.

Ja sam sada uzela neko malo odsustvo, jednu pauzu, ali ako bude neka lepa pesma naravno da ću snimati i naravno da ću raditi neke velike događaje, ali sad da idem baš svaku noć i da se vraćam tome... Verovatno ne, ali sam tu – zaključuje Marina u emisiji "Premijera".

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Marina Tadić